Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κικίλιας: «Εμβολιασμός, η λύση για την πανδημία»

Newsbomb

Βασίλης Κικίλιας: Ο υπουργός Υγείας μίλησε για τη σημασία του εμβολιασμού, υπογραμμίζοντας ότι είναι η λύση για την πανδημία, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ.

Ο Βασίλης Κικίλιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Pick N' Roll της CosmoteTV, όπου μάλιστα «μάλωσε» τον Βασίλη Σκουντή και τον Ηλία Καντζούρη επειδή δεν φορούσαν μάσκα.

Ο υπουργός Υγείας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Κολοσσού, με τον οποίο είναι κουμπάροι και υπογράμμισε ότι ο εμβολιασμός είναι η λύση για την πανδημία που εξακολουθεί να μας ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Ξεκλέβω λίγο χρόνο για το μπάσκετ, είναι μεγάλη αγάπη. Εχω μεγάλη αδυναμία σε Έλληνες παίκτες και προπονητές, σε παράγοντες που έφτασαν το ελληνικό μπάσκετ τόσο ψηλά. Η πανδημία δυσκολεύει τους πάντες, αλλά είναι πάντα συγκινητικό να βλέπεις νέους παίκτες, νέους προπονητές, αυτή την κουλτούρα που μας έφτασε στα πιο ψηλά σκαλοπάτια του κόσμου. Το να φοράς το εθνόσημο, είναι η υπέρτατη τιμή.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, ήταν μια ευχή παραδοσιακή, είχε φτάσει να είναι μια ευχή κλισέ. Τώρα έχει μεγάλο νόημα. Στο μπάσκετ έπρεπε ως νέος να βρω έναν ρόλο για να επιβιώσω και να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Προσαρμόστηκα στο να γίνω παίκτης ειδικών αποστολών. Εδώ όμως μιλάμε για την αξία της ανθρώπινης ζωής, ζούμε μια πανδημία και η ευθύνη είναι μεγάλη. Η κοινωνία έδειξε προσαρμοστικότητα, η λύση είναι ο εμβολιασμός που προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Ευελπιστώ λίαν συντόμως να έχουμε καθολικό εμβολιασμό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βατόπουλος στο Newsbomb.gr: Η επιδημία δεν έχει «κοπάσει» - Τι είπε για το Πάσχα