Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Φιλιππίδη: Τι ανέφερε η Λένα Δροσάκη για το «επεισόδιο» με τη σύζυγο του ηθοποιού (vid)

Newsbomb

Για το «επεισόδιο» με την Ελπίδα Νίνου στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε η Λένα Δροσάκη.

Επεισοδιακά συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, αφού νωρίς το πρωί της Παρασκευής (27/5), μια καταγγελία της συζύγου του ηθοποιού Ελπίδας Νίνου, ότι την έσπρωξε η ηθοποιός Λενα Δροσάκη, άναψε τα αίματα εκτός δικαστικής αίθουσας. Ο γιος του Πέτρου Φιλιππιδη κάλεσε αστυνομικό, ενώ η κα. Δροσακη αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι προέβη σε τέτοια κίνηση.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και υποστήριξε πως «σε καμία περίπτωση δεν θα προέβαινε σε πράξη βίας, απέναντι σε κάποιον άλλο άνθρωπο, ειδικότερα στο πλαίσιο μιας επίπονης δικαστικής διαδικασίας».

«Από χθες το πρωί με ρωτούν αρκετοί άνθρωποι τι συνέβη έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, σε μία διακοπή της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Τους απαντώ λοιπόν. Τίποτε νέο και διαφορετικό από αυτά που γίνονται εδώ και δύο μήνες περίπου, μέσα ή έξω από το δικαστήριο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Εκφοβισμοί, απειλές, τραμπουκισμοί, ειρωνεία και ηθική απαξίωση όλων μας. Όλων εκείνων που καταγγέλλουν, όλων εκείνων που συμπαραστέκονται, όλων εκείνων που σέβονται και αναγκάζονται να προστρέξουν στη Δικαιοσύνη για να απαιτήσουν τον σεβασμό τους», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Για όλους εμάς, ένα δικαστήριο είναι μία ιερή διαδικασία. Όλοι εμείς, φύση και θέση, δεν θα προβαίναμε σε πράξεις βίας ή οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς απέναντι σε έναν άλλον άνθρωπο στο πλαίσιο μίας επίπονης δικαστικής διαδικασίας, στη διάρκεια της οποίας προσπαθούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια. Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται ή διαδίδεται από διάφορους, απλώς αποτελεί διαιώνιση του εκφοβισμού μας και ευτελισμού της προσωπικότητας όλων μας. Για όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία, ας έλθουν να το διαπιστώσουν μόνοι τους. Θα μας βρουν εκεί».