Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Καραμπόλα αυτοκίνητων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

Newsbomb

Καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12/12/2014) στο 60ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα σε σημείο που γίνονταν έργα.

Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν 35 περίπου οχήματα, μεταξύ των οποίων δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο, σύμφωνα με την αστυνομία. Οδηγοί που βρίσκονταν στο σημείο και ενεπλάκησαν στο δυστύχημα κάνουν λόγο για ελλιπή σήμανση, ενώ παράλληλα σημειώνεται ότι την ώρα που σημειώθηκε η φονική καραμπόλα έβρεχε καταρρακτωδώς.

Το λεωφορείο μετέφερε μαθητές ενώ σημειώνεται ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Άμεσα στο σημείο έσπυσε πυροσβεστική δύναμη με 4 οχήματα και 20 πυροσβέστες, για να απεγκλωβίσει τους τραυματίες καθώς και 8 ασθενοφόρα και μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

Μία γυναίκα νεκρή, 2 πολυτραυματίες σε σοβαρή κατάσταση και πέντε ακόμη άτομα με ελαφρά τραύματα, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος.

Όλοι οι τραυματίες, μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, το οποίο τέθηκε σε ετοιμότητα. Το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας έθεσε επίσης σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία Λειβαδιάς και Θήβας και τα νοσοκομεία Ερυθρός και Θριάσειο στην Αθήνα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται με εκτροπή στον κόμβο Σχηματαρίου καθώς η κίνηση στο ρεύμα της εθνικής οδού έχει διακοπεί.

Διερχόμενος οδηγός σε επικοινωνία που είχε με το lamiareport.gr κάνει λόγο για μια κόλαση.

«Τα αυτοκίνητα είναι το ένα πάνω στο άλλο. Πρέπει να είναι περισσότερα από 30 αυτοκίνητα. Πολλά από αυτά είναι μια άμορφη μάζα. Τουλάχιστον δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ....», είπε σοκαρισμένος.