Ευκαιρία για απόδραση το 37o River Party στο Νεστόριο (video)

Ένα εξαήμερο με μουσική και κόντρα στις δυσκολίες υπόσχονται οι διοργανωτές του River Party που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Νεστόριο της Καστοριάς. Το 37ο River Party πραγματοποιείται φέτος από 18 έως 23 Αυγούστου.

Σοφία Βεργοπούλου

1'

Το River Party, φέτος εμπλουτίζεται λόγω της συνένωσής του με το Happy People Dance Festival που φιλοξενεί κορυφαίους Djs.
Σε τέσσερις σκηνές, μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και δύο καλεσμένοι από το εξωτερικό, ο Gramatik και ο James Arthur, θα προσφέρουν περισσότερη μουσική κι ευκαιρία για ακόμη μεγαλύτερο ξεφάντωμα στον κόσμο που θα βρεθεί στο Νεστόριο.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 18 Αυγούστου με Φοίβο Δεληβοριά, Gramatik, Ζωντανούς Νεκρούς και Λεωνίδα Μπαλάφα, ενώ την επομένη τη "σκυτάλη" παίρνουν οι: Αλκίνοος Ιωαννίδης, Παύλος Παυλίδης, Μόνικα και Μαρίζα Ρίζου.

Στις 20 Αυγούστου, στη σκηνή θα ανέβουν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμος Αναστασιάδης και special guests: Θανάσης Αλευράς, Bήτα Πεις, Angelika Dusk, The Moka Band. Την Παρασκευή, 21 Αυγούστου, ακολουθούν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα, Θέμης Καραμουρατίδης, Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα.

Το Σάββατο, 22 Αυγούστου, θα πάρουν σειρά οι James Arthur, Maraveyas Ilegal, Γιώργος Ανδρέου, Τάνια Τσανακλίδου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κορίνα Λεγάκη, Ανδριάννα Μπάμπαλη και Rous, ενώ την τελευταία μέρα, το μουσικό φεστιβάλ θα κλείσει με Γιώργο Μαζωνάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Νίκο Πορτοκάλογλου και Γιάννα Βασιλείου.

Ο χώρος του River Party είναι ένα πάρκο αναψυχής με διάφορες δραστηριότητες δίπλα στο ποτάμι, ενώ υπάρχουν δύο κατηγορίες εισιτηρίων: το πενθήμερο που δίνει το δικαίωμα κατασκήνωσης στον χώρο και συμμετοχής σε όλες τις εκδηλώσεις και μουσικές συναυλίες, αλλά και το μονοήμερο για είσοδο στον χώρο μόνο για μία μέρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή