Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες σοκ από το τροχαίο στα Τρίκαλα: Σκοτώθηκε μωρό 13 μηνών μπροστά στους γονείς του

Newsbomb

Σοκ στα Τρίκαλα από τη νέα οικογενειακή τραγωδία - Αυτοκίνητο με 5μελή οικογένεια έπεσε σε χαράδρα - Νεκρό το μωρό της οικογένειας, σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα - Πιο ελαφρά ο πατέρας και οι δύο ανήλικες κόρες – Εικόνες σοκ από το τροχαίο δυστύχημα – Το χρονικό της τραγωδίας

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε την Κυριακή (27/05/2018) στο χωριό Κοτρώνι του Δήμου Πύλης.

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο το 13 μηνών μωρό και να τραυματιστούν σοβαρά η 45χρονη μητέρα του παιδιού και πιο ελαφρά ο 45χρονος σύζυγός της και τα δύο ανήλικα κορίτσια του ζευγαριού, μία 10χρονη και μία 13χρονη, αναφέρει το trikalaola.gr.

Το ζευγάρι και τα δύο κορίτσια κατάφεραν, αν και τραυματίες, να αναρριχηθούν και να καθίσουν στις ταβέρνες που βρίσκονται στην περιοχή μέχρι να έρθουν τα ασθενοφόρα να τους παραλάβουν.

Στο σημείο έτυχε να υπάρχουν και δύο ιδιώτες γιατροί οι οποίοι πλησίασαν τους τραυματίες και διαπίστωσαν και το θάνατο του μικρού παιδιού.

Όλοι οι επιβάτες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλης και στη συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, το σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία είναι επικίνδυνο.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από το σημείο

«Ακούγαμε τις φωνές των τραυματιών»

Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφουν στην κάμερα του trikalaola.gr μάρτυρες. Σύμφωνα με τους κατοίκους άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και νόμιζαν πως είχε σπάσει κάποιος πλάτανος. Όμως όταν άκουσαν τις φωνές των τραυματιών πλησίασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

Στην κάμερα μιλά επίσης και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας από το Περτούλι, που είχε γευματίσει η οικογένεια πριν το τραγικό συμβάν και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τους είδε από κοντά.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Trikalaola.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέα «χαστούκια» από ΗΠΑ «γονατίζουν» τον Ερντογάν: «Θα χρησιμοποιήσει τα F-35 κατά της Ελλάδας»