Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Οι άνεμοι σάρωσαν τα Ιωάννινα – Το βίντεο που δείχνει το μένος της φύσης

Newsbomb

Θυελλώδεις ανέμους έως και 8 μποφόρ, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά έφερε μαζί της η κακοκαιρία «Ωκεανίς» στην Ήπειρο.

Χιονοπτώσεις σημειώνονται στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων, στο Μέτσοβο, στο Δίστρατο Κόνιτσας, στη Βοβούσα, στη Λάϊστα, στο Συρράκο, στην Αετομηλίτσα, στους Χιονάδες κ.α. Οπως είπε o προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, Δημήτρης Μαυρογιώργος , στα ορεινά επικρατούν αρνητικές θερμοκρασίες από -3 βαθμούς Κελσίου με τη χαμηλότερη να καταγράφεται στο Μέτσοβο και στο Πληκάτι με τον υδράργυρο νωρίς το πρωί στους -5.

Μηχανήματα της Περιφέρειας βρίσκονται κατά μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα από την κακοκαιρία μέχρι στιγμής. Αναφορικά με την υπόθεση της 67χρονης κτηνοτρόφου που αγνοείται από χθες, Παρασκευή (22/02), στην περιοχή της Σκλίβανης ο κ. Μαυρογιώργος σημείωσε ότι έχει ζητηθεί από την Περιφέρεια η συνδρομή ελικοπτέρου στις έρευνες πριν πέσει το σκοτάδι.

Yπενθυμίζεται ότι η 67χρονη κτηνοτρόφος έφυγε χθες το πρωί με τα ζώα από το σπίτι της και έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνται. Στα Ιωάννινα έχει διακοπεί η συγκοινωνία από και προς το νησάκι λόγω των θυελλωδών ανέμων που σαρώνουν την πόλη και ιδιαίτερα την παραλίμνια περιοχή.

Πηγή: epirus-tv

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Η «Ωκεανίδα» πάγωσε τη Βόρεια Ελλάδα - Κλειστοί δρόμοι και προβλήματα

Νέα στοιχεία για το θάνατο του Εύζωνα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

ΣΚΑΪ: Είναι οριστικό: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος «διώχνει» τον Ατζούν (pics)