Τορτελίνια με τυριά και σάλτσα βουτύρου - Πεντενόστιμη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη
Τη διαφορά στη γεύση κάνουν το φασκόμηλο και το μοσχοκάρυδο
00.00/
Τα ζυμαρικά αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους και συνδυάζοντάς τα με τα κατάλληλα υλικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε απίθανα πιάτα.
Υλικά:
Για τη σπιτική ζύμη ζυμαρικών
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα, για το πασπάλισμα
- 3 αβγά, μέτρια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή