Συνταγή για γλυκόξινα χοιρινά φιλετάκια από τον Άκη Πετρετζίκη
Φτιάξτε finger food με ψαρονέφρι, πιπεριές και γλυκόξινη σάλτσα για ένα τέλειο ορεκτικό
00.00/
Σίγουρα όλοι θα ενθουσιαστούν με την σπιτική αλλά τόσο δημιουργική «gourmet» συνταγή του χοιρινού και να είστε σίγουροι ότι όλοι θα σας την ξαναζητήσουν!
Υλικά:
Για τη γέμιση
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 πιπεριά κίτρινη
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γρ. τσένταρ, σε φέτες
Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή