«Δροσερός» χαλβάς κακάο σε… χωνάκι!
Η Σαρακοστή είναι η μεταβατική περίοδος από το Χειμώνα στην Άνοιξη και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να την υποδεχτείτε από το να τολμήσετε να δημιουργήσετε ένα… σαρακοστιανό σοκολατένιο παγωτό, με βάση το χαλβά.
00.00/
Είναι μία συνταγή αρκετά απλή και οικονομική, που το αποτέλεσμά της θα εκπλήξει ευχάριστα τον ουρανίσκο σας!
Για να πραγματοποιήσετε τη συνταγή, θα χρειαστείτε απαραίτητα:
200 gr χαλβά κακάο Όλυμπος σε κομματάκια (εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε και χαλβά Ολύμπου με σοκολάτα υγείας και αμύγδαλα)
1 γεμάτο φλιτζάνι γάλα σόγιας
2 κ.σ. καβουρντισμένο χαρουπάλευρο
2-3 κ.σ. κακάο ή επιπλέον χαρουπάλευρο
Διαβάστε περισσότερα στο sarakosti.gr
Σχόλια
Trending
Πέθανε η Μπριζίτ Μπαρντό
ΚΟΣΜΟΣ
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή