ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Έρχονται βροχές και θυελλώδεις άνεμοι - Δείτε πού θα «χτυπήσουν» (ΧΑΡΤΗΣ)

Καιρός: Έρχονται βροχές και θυελλώδεις άνεμοι - Δείτε πού θα «χτυπήσουν» (ΧΑΡΤΗΣ)
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο (19/01) - Δείτε τις περιοχές που θα επηρρεάσει σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα διατηρηθούν έως το Σάββατο, εξαιτίας της επικράτησης χαμηλών πιέσεων στην Ανατολική Μεσόγειο, σε συνδυασμό με τις σχετικά υψηλές πιέσεις στα Βαλκάνια, πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα τη διατήρηση ενός ενισχυμένου βορείου ρεύματος, αναφέρει το meteo.

Οι ισχυροί έως θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα συνοδευτούν από τοπικές βροχές στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, καθώς επίσης στην ανατολική Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία. Τα αναμενόμενα ύψη βροχής αναμένεται να είναι σχετικά υψηλά στην Κρήτη έως το Σάββατο.

Σημαντικές βροχές ήδη σημειώθηκαν από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως το πρωί σήμερα στην Κρήτη ενώ Αιγαίο οι μέγιστες ριπές ανέμου σήμερα έχουν φθάσει τα 100 χιλιόμετρα στην ώρα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τον χάρτη της κακοκαιρίας καθώς και που καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής και οι μέγιστες ριπές ανέμου:

Δείτε την πρόγνωση του καιρού και από τη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Δυστυχώς...»! Κακά καιρικά μαντάτα για μεγάλο τμήμα της χώρας. Η ανάλυση του Αρναούτογλου

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης - Τι συνέβη (pics&vid)

Σχετικές ειδήσεις