GOSSIP

Ξανά μαζί; Τι συμβαίνει με Μικρούτσικο και Βόσσου

Ξανά μαζί; Τι συμβαίνει με Μικρούτσικο και Βόσσου

Ο γνωστός παρουσιαστής μετακόμισε ξανά μαζί με την τραγουδίστρια!

Στο σπίτι της Σοφίας Βόσσου αναρρώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Το σπιτικό φαγητό, η περιποίηση, η συνέπεια στην φαρμακευτική του αγωγή, οι κουβέντες, τα γέλια αλλά και η ασφάλεια που νιώθει κοντά στην Σοφία Βόσσου, κάνουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ανακτά τις δυνάμεις του μέρα με την μέρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

«Ο Ανδρέας είναι οικογένεια μου. Είναι εδώ στο σπίτι μου, μαζί με τον γιο του, Στέργιο, και περνάμε τέλεια. Έχουμε τα καλαμπούρια μας, τα γέλια μας, λέμε για τα παλιά, τα καινούργια και οι μέρες περνάνε ήρεμα. Μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ήρθαμε εδώ. Με χαροποιεί που τον φροντίζω και θα παραμείνει όσο θέλει και όσο χρειαστεί, μέχρι να δυναμώσει ο οργανισμός του», δήλωσε η Σοφία Βόσσου στην Espresso.

Ο γνωστός παρουσιαστής μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου, κατέρρευσε. Ο πόνος της απώλειας και μια σειρά άλλων προβλημάτων που πιέζουν τα τελευταία χρόνια τον πάλαι ποτέ «βασιλιά» της ελληνικής τηλεόρασης, τον τσάκισαν.

Στις 4 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με οξύ πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια. Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. Το πανελλήνιο σοκαρίστηκε ενώ εκείνος έδινε την δική του μάχη διασωληνομένος.

Η Σοφία Βόσσου ήταν κοντά του όλες εκείνες τις ώρες, «τρέχοντας» με την γραφειοκρατία, μιλώντας με τους γιατρούς, δίνοντας κουράγιο σε όλους.

Έγραψαν ιστορία

Ήταν το αχτύπητο δίδυμο της ελληνικής δισκογραφίας. Εξαιρετικοί μουσικοί και οι δυο, κατάφεραν να δημιουργήσουν μαζί τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες.

Το 1991 έφτασαν μέχρι την Eurovision με την θρυλική «Άνοιξη», ένα τραγούδι το οποίο είναι πλέον διαχρονικό.

Έμειναν μαζί 10 χρόνια, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

«Μαζί χτίσαμε την καριέρα μας. Δεν ήταν δύσκολο να συνυπάρχουμε και στην σκηνή και στην ζωή, γιατί περνάγαμε όμορφα και διασκεδάζαμε», είχε δηλώσει η Σοφία Βόσσου για την σχέση τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Παραμορφώθηκαν τα πρόσωπα γιατρών - Σοκαριστικές εικόνες

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: «Βουτιά» της θερμοκρασίας την Πέμπτη - Πότε θα υποχωρήσουν τα χιόνια