ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και «γκρέμισαν» μοτοσικλέτες

Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και «γκρέμισαν» μοτοσικλέτες

Με θυελλώδεις ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας έκανε την εμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη η κακοκαιρία «Μήδεια».

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από την Πέμπτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή άρχισαν ήδη να δημιουργούν τα πρώτα προβλήματα.

Στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Βενιζέλου ο αέρας «σάρωσε» μοτοσικλέτες που ήταν παρκαρισμένες στον χώρο στάθμευσης δικύκλων. Και οι ιδιοκτήτες θα βρεθούν μπροστά σε μια… δυσάρεστη έκπληξη όταν θα μεταβούν στο σημείο, καθώς οι ριπές του ανέμου τις έριξαν στο έδαφος.

Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν και ένα μεγάλο δέντρο που έπεσε πάνω σε φανάρι κυκλοφορίας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης

Όπως φαίνεται σε βίντεο του GRTimes.gr, το μεγάλο δέντρο που βρίσκονταν απέναντι από το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μ. Ανδρόνικου, έσπασε και κατέληξε πάνω σε έναν φωτεινό σηματοδότη.

Νωρίτερα, στις 5.30 το πρωί της Παρασκευής λόγω των ισχυρών ανέμων ρυμουλκούμενο φορτηγού… σηκώθηκε στον αέρα στον δρόμο Θεσσαλονίκης- Χαλκηδόνας με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο σημείο προσωρινά μέχρι τις 6.45 πμ, στο ύψος του Αγίου Αθανασίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέο έντυπο μετακίνησης - Τι αλλάζει από 15 Φεβρουαρίου και για ποιους