ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Έρχεται μελτέμι στο Αιγαίο και ακολουθούν 38αρια – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Ζέστη καιρός
INTIME

Την εκτίμησή του για το πώς θα κινηθεί ο καιρός μέχρι την επόμενη Τετάρτη παρουσίασε ο Σάκης Αρναούτογλου

Δροσιά με μελτέμι στο Αιγαίο προβλέπει για τις επόμενες ημέρες ο Σάκης Αρναούτογλου στην εκτίμησή του για την πρόγνωση του καιρού μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 28 Ιουλίου.

Όπως προβλέπει ο έμπειρος προγνώστης αρχικά αύριο, Τετάρτη 21 Ιουλίου θα υπάρχουν ξανά τοπικές μπόρες στα ορεινά τις θερμές ώρες.

Μπόρες προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου και για την Πέμπτη 22 Ιουλίου εκτιμώντας ότι αυτό θα συμβεί στα ορεινά της Πελοποννήσου προσθέτοντας ότι την ίδια ημέρα θα ενισχυθεί και το μελτέμι στο Αιγαίο.

Ο καιρός κατά τον Σάκη Αρναούτογλου θα κινηθεί στο ίδιο μοτίβο και το 48ωρο της Παρασκευής (23/07) και του Σαββάτου (24/07) με πιθανές μπόρες στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας και το ενισχυμένο μελτέμι να παραμένει στο Αιγαίο με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 32-33 βαθμούς Κελσίου.

Η αλλαγή του καιρού και η άνοδος της θερμοκρασίας κατά την πρόγνωση Αρναούτογλου ξεκινά από την Κυριακή 25 Ιουλίου με ηλιοφάνεια και παρά την παρουσία του μελτεμιού.

Η αύξηση της θερμοκρασίας θα γίνε πιο αισθητή από την Τρίτη 27 Ιουλίου οπότε και θα φτάσει στους 36 βαθμούς Κελσίου ενώ ακόμα πιο έντονη θα είναι η ζέστη την Τετάρτη 28 Ιουλίου καθώς η ηλιοφάνεια θα συνεχίζεται και το μελτέμι πλέον θα είναι μέτριο στο Αιγαίο.

Ο Σάκης Αρναούτογλου υπενθυμίζει, τέλος, ότι όσοι βρίσκονται στα παράκτια, τα νησιά και τα ορεινά θα πρέπει να υπολογίζουν και να αναμένουν 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία από αυτή που αναφέρεται στον πίνακα που ανήρτησε στο Facebook.

H πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου μέχρι την Τετάρτη 28 Ιουλίου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χουλιάρας στο Newsbomb.gr για σεισμό στη Θήβα: Μπορεί να είναι προάγγελος μεγαλύτερης δόνησης