ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός meteo: Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη (9/12) – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Καιρός meteo: Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη (9/12) – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια αναμένονται αύριο, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Την Πέμπτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά και βόρεια, καθώς επίσης στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο, θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά ορεινά χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα ενισχυθούν από το πρωί στα δυτικά και αργότερα στα βόρεια, ενώ από το μεσημέρι στα δυτικά θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -2 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -1 έως 15, στη Θεσσαλία από 1 έως 15, στην Ήπειρο από 4 έως 18, στην ανατολική Στερεά από 3 έως 17, στη δυτική Στερεά από 7 έως 17, στην Πελοπόννησο από 4 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 18, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από 6 έως 16, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 8 έως 16, στις Κυκλάδες από 8 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 9 έως 17 και στην Κρήτη από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ, όμως σταδιακά θα ενισχυθούν και από το απόγευμα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ και τοπικά έως 7 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις από το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 3 έως 5 Μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και προς το βράδυ υπάρχει πιθανότητα βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νοτιοανατολικοί 2 έως 4 Μποφόρ και τοπικά έως 5 Μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για απάτη: «Είμαστε από τη Europol και σας ερευνάμε…»

Θρήνος στο Ηράκλειο: Από τα «φώτα» και τις μεγάλες πίστες στην αυτοκτονία

«Βρέχει» λεφτά από ΟΑΕΔ -ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται τα επιδόματα στους δικαιούχους