ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Θα σπάσουν τα θερμόμετρα – Παγετός με θερμοκρασίες -20!

Καιρός: Θα σπάσουν τα θερμόμετρα – Παγετός με θερμοκρασίες -20!

Για ιστορική κακοκαιρία κάνουν λόγο οι μετεωρολόγοι – Πότε θα αρχίσουν τα φαινόμενα να «χτυπούν» την Ελλάδα

Νέο βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να πλήξει τη χώρας μας τις επόμενες ημέρες, με τα φαινόμενα, ειδικά στην Ήπειρο, την κεντρική και βόρεια Ελλάδα να είναι πολύ έντονα.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το σύστημα που έρχεται από τα βόρεια θα αρχίσει να «χτυπά» τη χώρα μας από την Πέμπτη, με πολικές θερμοκρασίες που σε ορισμένες περιοχές θα αγγίξουν ακόμα και στους -22 βαθμούς κελσίου.

Η κακοκαιρία θα πλήξει περισσότερο την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη, Θράκη, τη Θεσσαλία και τη Στερεά να δέχονται το μεγαλύτερο ψύχος. Σε αυτές τις περιοχές θα χιονίσει ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Στην Αττική το θερμόμετρο θα πέσει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, ακόμα και στους -10 βαθμούς στην Πάρνηθα και την Πεντέλη όπου σίγουρα θα έχουμε νέες χιονοπτώσεις και χιονόστρωση.

Χιόνια θα έχουμε και στα βόρεια προάστια όπου ενδέχεται να το στρώσει και πάλι, ενώ και στο κέντρο της Αθήνας το θερμόμετρο θα πέσει κάτω από το μηδέν. Οι χιονοπτώσεις δεν θα είναι όσες την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά το κρύο θα είναι πολύ πιο έντονο και για τουλάχιστον 4 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΥ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ

Σχετικές ειδήσεις