ΚΑΙΡΟΣ

Αλλάζει ο καιρός από βδομάδα – Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Αλλάζει ο καιρός από βδομάδα – Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Φθινοπωρινός ο καιρός όλη την εβδομάδα. Δείτε πού και πότε θα εκδηλωθούν βροχές – Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Καιρός να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο! Για αύριο, Δευτέρα (04/09/2017) ο καιρός, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το απόγευμα τοπικά νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 αργότερα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Τρίτη (05/09) στα δυτικά και τα νότια ο καιρός γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και τη Χαλκιδική. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Την Τετάρτη (06/09) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στις Σποράδες, την Εύβοια και τη Χαλκιδική τις πρωινές ώρες όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στα πελάγη 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πιθανώς 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη (07/09) ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή (08/09) και το Σάββατο (09/09) ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.