ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός Θεσσαλονίκη: Βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις μέχρι την Παρασκευή (27/7)

Καιρός Θεσσαλονίκη: Βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις μέχρι την Παρασκευή (27/7)

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις προβλέπονται από το απόγευμα της Τετάρτης (25/7) έως και την Παρασκευή, 27 Ιουλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που ισχύει από σήμερα, προβλέπει τη συνέχιση των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν από την αρχή της εβδομάδας σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Σήμερα αναμένεται να επηρεαστούν πιθανώς πρόσκαιρα όλα τα ηπειρωτικά ενώ την Πέμπτη (26/7) κατά διαστήματα και μέχρι και τις βραδινές ώρες η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Εύβοια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (περιλαμβανομένης και της Αττικής).

Την Παρασκευή τα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά διαστήματα κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανώς στις Σποράδες και το Βόρειο Αιγαίο.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το αυτοτελές τμήμα πολιτικής προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης καλώντας τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες του σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.