ΕΛΛΑΔΑ

Η Βίκυ Σταμάτη στην αγκαλιά του Τσοχατζόπουλου πίσω απ’ τα κάγκελα

Η Βίκυ Σταμάτη στην αγκαλιά του Τσοχατζόπουλου πίσω απ’ τα κάγκελα

Τον «μύθο που παντρεύτηκε», όπως η ίδια τον αποκαλεί συναντά το πρωί της Παρασκευής στο αρχιφυλακείο των ανδρικών φυλακών Κορυδαλλού η Βίκυ Σταμάτη.

Το πολυαναμένομενο τετ-α-τετ του άλλοτε λαμπερού ζευγαριού θα γίνει τελικά αύριο και όχι την Κυριακή, όπως συνήθως συμβαίνει μεταξύ κρατούμενων που έχουν συγγενική σχέση, λόγω των επικείμενων εκλογών. Το ζευγάρι επεδίωξε την επικοινωνία σε αντίθεση με την κόρη Αρετή Τσοχατζοπούλου η οποία ούτε αίτηση υπέβαλε άλλα ούτε και δέχθηκε τέτοια από τον πατέρα της, Άκη.

Η απόλυτη έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ κόρης και πατέρα ενισχύει τους ισχυρισμούς περί κακών ή ανύπαρκτων σχέσεων μεταξύ τους.

Οι αρμόδιες αρχές επέτρεψαν στο ζευγάρι να συναντηθεί την Παρασκευή, αφού την Κυριακή 6 Μαΐου θα είναι επιφορτισμένες με την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, όπου στήνονται συνολικά πέντε κάλπες. (σ.σ. μια στις γυναικείες και τέσσερις στις ανδρικές φυλακές).

Όπως είναι γνωστό δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι κρατούμενοι, πλην εκείνων που έχουν καταδικαστεί και με την παρεπόμενη ποινή της αποστέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων τους. Οι κρατούμενοι του Κορυδαλλού υπάγονται στη Β’ Πειραιώς.

Πληροφορίες, πάντως, που αναφέρουν ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν θα παραλείψει να ψηφίσει το κόμμα που κάποτε υπηρέτησε από σημαντικά «πόστα» και νευραλγικές θέσεις ελέγχονται ως ανακριβείς… Και όσοι αναρωτιούνται εάν συνεχίζει την απεργία πείνας η Βίκυ Σταμάτη, οι πληροφορίες λένε ότι άρχισε να «ψιλοσιτίζεται».

Στο άκουσμα της πληροφορίας πως δεν αποκλείεται να απαιτηθεί η παραμονή της στις φυλακές ακόμη και για διάστημα 3 μηνών η κ. Σταμάτη έδειξε να μην καταλαβαίνει τη σοβαρότητας της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Σταμάτη: Δεν είμαι Δήμητρα Λιάνη!