ΕΛΛΑΔΑ

Ποιοι είναι τώρα στο στόχαστρο των τρομοκρατών

Ποιοι είναι τώρα στο στόχαστρο των τρομοκρατών

Συναγερμός σε ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ (Αντιτρομοκρατική) από τηλεφωνικές συνομιλίες που έπιασαν οι «κοριοί» της Κατεχάκη μεταξύ στοχευμένων υπόπτων για τρομοκρατικές ενέργειες.


Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Οι συνομιλίες αυτές περιλαμβάνουν πρόσωπα-στόχους δολοφονικών ενεργειών τις επόμενες εβδομάδες και χτυπήματα με βαρύ οπλισμό κατά κτηρίων που στεγάζουν γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η αίσθηση στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής από τις συνομιλίες που έπιασαν τα «βαλιτσάκια» παρακολουθήσεων και τα ειδικά αυτοκίνητα βαν παρακολούθησης στόχων- υπόπτων για τρομοκρατικές ενέργειες, είναι η εξής:

Οι σχεδιαστές και εκτελεστές της δολοφονικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο επιζητούσαν με την εγκληματική τους ενέργεια 4-5 νεκρούς και θεωρούν αποτυχημένη την επίθεσή τους γιατί είχε μόνο... 2 νεκρούς.

Προετοιμάζουν ήδη το επόμενο πιο αιματηρό και εντυπωσιακό χτύπημά τους κατά προσώπων και κτηρίων. Στα πρόσωπα που ήδη έχουν μπει στο στόχο τους είναι τρία από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της Χρυσής Αυγής, όλοι βουλευτές της ΧΑ, για τα οποία ήδη δημιουργείται ένα τείχος προστασίας από την ΕΛ.ΑΣ με πρόσθετα μέτρα.

Οι εκτελεστές των νέων επιχειρήσεων δεν θα είναι νέοι και ίσως άπειροι σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις, αλλά έμπειρα στελέχη τρομοκρατικών οργανώσεων, μεταξύ 28 και 30 ετών, της πρώτης γενιάς μετά τη 17 Νοέμβρη, ειδικά εκπαιδευμένοι σε χρήση ελαφρών και βαρέων όπλων (μπαζούκας και λοιπά) που βρίσκονται στα χέρια των τρομοκρατών.

Όλοι οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής του επιχειρησιακού κλάδου, αλλά και εκατοντάδες αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν βγει στους δρόμους και παρακολουθούν διακριτικά κινήσεις υπόπτων για τρομοκρατικές ενέργειες, αλλά και τα κτήρια που στεγάζουν γραφεία της Χρυσής Αυγής, για να προλάβουν το νέο αιματηρό χτύπημα που σχεδιάζουν.

Ο πρωθυπουργό κ. Αντώνης Σαμαράς έχει ήδη ενημερωθεί για όλα αυτά από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια και έδωσε άμεσες εντολές για χρησιμοποίηση κάθε δυνατού μέσου και όλης της δύναμης ΕΥΠ, Αντιτρομοκρατικής και ΕΛ.ΑΣ, για να προληφθεί κάθε νέα τρομοκρατική ενέργεια.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: O δολοφόνος πυροβόλησε 13 φορές σε 8 δευτερόλεπτα!

Σήμερα οι κηδείες των Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη

«Κανένας πολιτικός, από κανένα κόμμα, στην κηδεία του παιδιού μας!»

Αύριο το τελευταίο αντίο στον Μάνο και τον Γιώργο

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τη διπλή εκτέλεση στο Ν. Ηράκλειο

Σε κρίσιμη κατάσταση το τρίτο θύμα της επίθεσης στο Ν.Ηράκλειο

Τα διεθνή MME για τη διπλή δολοφονία στο Ν.Ηράκλειο

Ποια ήταν τα θύματα της εν ψυχρώ εκτέλεσης στο Ν. Ηράκλειο

Μητέρα Αλέξανδρου: Δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο παιδί

Ν. Μιχαλολιάκος: Δένδιας και ΕΛΑΣ έβαψαν τα χέρια τους με αίμα

Εκτέλεση στο Ν.Ηράκλειο: Μυστήριο με τη μοτοσικλέτα των δραστών

Λιάνα Κανέλλη: Προβοκατορικά τρομοκρατική επίθεση

Η ανακοίνωση της Χ.Α. για τη δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο

Αντίποινα ή προβοκάτσια, με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας;

Δένδιας: Δε θα επιτρέψω να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών

ΑΝ.ΕΛ.: Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση στο Ν.Ηράκλειο

Βρέθηκε κλεμμένη μηχανή κοντά στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης