ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η δίκη του Μιχάλη Λιάπη (video)

Σήμερα η δίκη του Μιχάλη Λιάπη (video)

Σήμερα θα εκδικαστεί η υπόθεση των πλαστών πινακίδων και του ανασφάλιστου αυτοκινήτου του Μιχάλη Λιάπη, μετά την αναβολή που πήρε η δίκη στις 19 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών δεν έχει κάνει γνωστό αν προτίθεται να παραστεί στο Β' Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Λιάπης, εκτός απροόπτου δεν θα «επισκεφθεί» τα δικαστήρια της Ευελπίδων και θα εκπροσωπηθεί δια του συνηγόρου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λιάπης συνελήφθη στις 17 Δεκεμβρίου όταν διαπιστώθηκαν οι παραβάσεις σε έλεγχο της αστυνομίας. Στις 19 Δεκεμβρίου δεν παρέστη στο δικαστήριο, το οποίο πήρε αναβολή για σήμερα.

Λίγες ημέρες αργότερα αναχώρησε για τη Μαλαισία, από όπου επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής.

«Ήταν ένα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης για να ησυχάσω από το δράμα μου» ανέφερε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στον αεροδρόμιο, καταλογίζοντάς τους ότι δεν τον άφησαν να ξεκουραστεί.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία, ενώ του έχουν επιβληθεί και τρία διοικητικά πρόστιμα για ανασφάλιστο όχημα, κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια.

Το ταξίδι στη Μαλαισία

Απτόητος από το σάλο που προκλήθηκε μετά τη σύλληψή του για την κυκλοφορία του ανασφάλιστου τζιπ με τις πλαστές πινακίδες, ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης έκανε αμέριμνος τις διακοπές του στην εξωτική Κουάλα Λουμπούρ.

«Συνελήφθη» μάλιστα από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει πικάντικους μεζέδες σε κεντρική τουριστική συνοικία, παρέα με αιθέρια ύπαρξη!

liapis2

Εκτιμάται πως για πέντε νύχτες σε μία από τις «οικονομικές» σουίτες του Sheraton ο κ. Λιάπης θα έδινε 1.000 ευρώ και άλλα 4.400 για τα αεροπορικά εισιτήρια business class σε πτήση της Qatar Airways με επιστροφή Αθήνα - Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντόχα για δύο άτομα.

Με πρόχειρους υπολογισμούς, το ποσό που προκύπτει είναι όσα θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα του πολυτελούς του τζιπ!

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Λιάπης: Από τη Μαλαισία στο… εδώλιο

Λιάπης: Πήγα ένα ταξίδι να ξεχάσω το δράμα που ζω! (vid)

Ο Τομπούλογλου, οι Μαραβέλιας και Ζώης και οι Λιάπης και Βλάχος!

Απολυμένη ΕΡΤ: Αν με έλεγαν Λιάπη δεν θα βρισκόμουν στο κρατητήριο

Γιακουμάτος για Λιάπη: Χρειάζεται άμεση ιατρική αντιμετώπιση

Οι ψιλικατζήδες Χάρης και Λιάπης

Ο Μιχάλης Λιάπης «συνελήφθη» στη Μαλαισία με αιθέρια ύπαρξη (Φωτό)