ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: Άλλες τρεις συλλήψεις για το κύκλωμα «μαμούθ» με την κοκαΐνη

Μεσσηνία: Άλλες τρεις συλλήψεις για το κύκλωμα «μαμούθ» με την κοκαΐνη

Με τις συλλήψεις τριών ακόμη Ελλήνων ηλικίας 41, 57 και 42 χρόνων βάσει ενταλμάτων του ανακριτή Καλαμάτας, συνεχίστηκε η εξάρθρωση του κυκλώματος «μαμούθ» που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας.

Η εγκληματική οργάνωση, στην οποία συμμετείχαν ένας απόστρατος αστυνομικός και ο εν ενεργεία υπαξιωματικός του Λιμενικού γιος του, είχε εξαρθρωθεί στις 26 Φεβρουαρίου.

Στα σπίτια των συλληφθέντων στη Μεσσήνη και την Καλαμάτα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένα ναρκωτικό χάπι, δύο ζυγαριές ακριβείας και ένα κινητό και οδηγήθηκαν στον ανακριτή, από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Με τις νέες συλλήψεις, ο συνολικός αριθμός όσων κρατούνται έφτασε τους 21, ενώ συνολικά κατηγορούνται 83 άτομα!

Το κύκλωμα δρούσε τουλάχιστον τους τελευταίους τέσσερις μήνες στις περιοχές της Μεσσήνης, της Καλαμάτας, της Ανάληψης, του Πεταλιδίου, της Πύλου, των Γαργαλιάνων, της Τρίπολης Αρκαδίας και του Πύργου Ηλείας.

Κατά τις έρευνες σε σπίτια, καταστήματα και αποθήκες είχαν κατασχεθεί ένα κιλό και 210 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 4,6 γραμμάρια κοκαΐνης, τρία περίστροφα, τρία κυνηγετικά όπλα και ένα αεροβόλο, ένα στιλέτο, 17 φυσίγγια, δυο μέτρα και 81 εκατοστά φυτίλι, 15 κιλά και 860 γραμμάρια πυρίτιδας, δύο πυροκροτητές, δύο φωτοβολίδες, 1.795 ευρώ, έξι ζυγαριές ακριβείας, 31 κινητά, πέντε οχήματα, μία μοτοσικλέτα, δύο φορητοί υπολογιστές και μία τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης:

Μεσσηνία:Αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών