ΕΛΛΑΔΑ

Το πάρτι της χλιδής στον Σκορπιό

Το πάρτι της χλιδής στον Σκορπιό

Στιγμές χλιδής και δόξας έζησε χθες το βράδυ και πάλι το θρυλικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση, καθώς το πάρτι που έδωσε για να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα ήταν αυτοκρατορικό!

Οι φίλοι της οικογένειας απόλαυσαν ένα φαντασμαγορικό σόου, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η συναυλία της χρονιάς.

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα έσβησε τα κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων της και... κάπου εκεί ξεκίνησαν οι εκπλήξεις για τους καλεσμένους στο πολυσυζητημένο πάρτι...

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το πάρτι με τους 120 καλεσμένους διήρκεσε σύμφωνα με πληροφορίες έως τις 03.00 τα ξημερώματα. Λίγο πριν την έναρξή του, το νησί φωταγωγήθηκε πλήρως για τα γενέθλια της νέας ιδιοκτήτριας, της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Γνωστοί dj από την Ίμπιζα και το Μόντε Κάρλο ανέβηκαν στα decks και έβαλαν φωτιά με τις μουσικές επιλογές τους.

Συγκεκριμένα το παρόν στη βραδιά έδωσαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, η Σαρλότ Κασιράγκι, η τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό, Ρώσοι και Αμερικάνοι επιχειρηματίες, η Μις Ρωσία 2009 και πολλοί ακόμη φίλοι της Εκατερίνας.

Οι διάσημοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, να δοκιμάσουν πανάκριβες σαμπάνιες αλλά και χαβιάρι, που βρισκόταν σε όλα τα τραπέζια.

Φημολογείται ότι το κρασί το οποίο μεταφέρθηκε στον Σκορπιό στοίχισε 30.000 ευρώ ενώ συνολικά το κόστος του πάρτι ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με την ανακαίνιση του νησιού.

Όσον αφορά στις εκπλήξεις που είχαν επιφυλάξει οι οικοδεσπότες, σε αυτές συμπεριλαμβάνεται ένα μοναδικό θαλάσσιο θέαμα με ακροβάτες που έκαναν τις φιγούρες τους πάνω σε τζετ σκι. Αργότερα, οι καλεσμένοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μεταμφιέστηκαν σε πειρατές για τις ανάγκες του κυνηγιού θησαυρού το οποίο έλαβε χώρα στην ακτή.

Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους θα μείνουν στο κρουαζιερόπλοιο «Seabourn Spirit» μήκους 133 μέτρων και πλάτους 20 μέτρων. Επίσης, στο νησί βρίσκεται και το σκάφος «My Anna» του Ριμπολόβλεφ το οποίο φιλοξενεί την οικογένεια, καθώς και το «Domino» μήκους 41 μέτρων, προς εξυπηρέτηση των πιο λαμπερών προσκεκλημένων.

Πηγή φωτογραφιών: prevezabest.gr

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Ο τελικός θα τους μείνει αξέχαστος-Κεραυνός κατέστρεψε τηλεοράσεις

Ένοπλη ληστεία στο μουσείο Πάλλη – Άδειασαν 4 κοντέινερ

Αυτή είναι η Κρητικιά πορνοστάρ που τρέλανε μέχρι και τον Μπερλουσκόνι (pics)

Χανιά: Τραυματίστηκε σοβαρά Ρώσος τουρίστας – Έπεσε από τον δεύτερο όροφο

Αίγιο: Μοναχός λιθοβόλησε την εικόνα της Παναγίας της Τρυπητής