ΕΛΛΑΔΑ

Πέλλα:Τρεις συλλήψεις για παραβατικότητα και εγκληματικότητα

Πέλλα:Τρεις συλλήψεις για παραβατικότητα και εγκληματικότητα

Συνελήφθησαν ένας 19χρονος για παράνομη οπλοκατοχή, ένας 49χρονος για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση και μία 27χρονη για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, στις 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε χωριό της Πέλλας.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε σπίτια και συνελήφθησαν ένας νεαρός -ελληνικής καταγωγής- 19 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και ένας άνδρας, επίσης έλληνας, 49 ετών και μία γυναίκα, από την Αλβανία 27 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών συνελήφθη ο 19χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 19 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου,
  • 1 κυνηγετικό όπλο και
  • 14 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 49χρονου, όπου φιλοξενούταν η 27χρονη Αλβανίδα, η οποία διέμενε παράνομα στην ελληνική επικράτεια και συνελήφθη.

Από τη διερεύνηση της εν λόγω υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 49χρονος φιλοξενούσε παράνομα και έναν 23χρονο Αλβανικής καταγωγής, τον οποίο ταυτόχρονα απασχολούσε και ως υπάλληλο σε μάντρα ιδιοκτησίας του.

Ο 49χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ ο 23χρονος ακόμη αναζητείται.

Πηγή: seleo.gr

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα:Σύλληψη 70χρονου επιδειξία σε βιτρίνα με γυναικεία ρούχα