ΕΛΛΑΔΑ

Περιπετειώδης κλοπή... καλοριφέρ στην Πέλλα!

Περιπετειώδης κλοπή... καλοριφέρ στην Πέλλα!

Ο ιδιοκτήτης πήρε είδηση τους δράστες και προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά εκείνοι τον απείλησαν με δυο ξύλινα ρόπαλα και ένα κατσαβίδι

Απροσδόκητη τροπή πήρε η διάρρηξη στην αποθήκη ενός 49χρονου στο Γαρέφι Πέλλας από τρεις «κυνηγούς» μετάλλων με λεία ένα... σώμα από καλοριφέρ! Ο ιδιοκτήτης πήρε είδηση τους δράστες και προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά εκείνοι τον απείλησαν με δυο ξύλινα ρόπαλα και ένα κατσαβίδι.

Αμέσως μετά, άρπαξαν το κινητό του για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία και τράπηκαν σε φυγή με ένα Ι.Χ. φορτηγό. Ωστόσο, το θύμα βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με τις αρχές και να δώσει την περιγραφή και τον αριθμό κυκλοφορίας του φορτηγού, που εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση των συνοριοφυλάκων και αστυνομικών από τα τμήματα Ασφαλείας Έδεσσας, Γιαννιτσών και Αριδαίας.

Σύμφωνα με το e-saloniki οι τρεις επιβάτες ηλικίας 28, 16 και 17 χρόνων συνελήφθησαν και στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε, εκτός από τα κλοπιμαία τα οποία επιστράφηκαν στον 49χρονο και τα όπλα που χρησιμοποίησαν, βρέθηκαν σωροί από παλιά σίδερα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ερευνάται από πού τα είχαν κλέψει.

Διαβάστε επίσης:

Ασυνείδητος ιδιώτης κατέστρεψε ιερό μονοπάτι στη Νάξο