ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2014: Το Λύκειο των Αριστούχων

Πανελλήνιες 2014: Το Λύκειο των Αριστούχων

Οι απόφοιτοι του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Αγίων Αναργύρων «σάρωσαν» στις Πανελλήνιες του Ιουνίου και σημείωσαν τεράστια επιτυχία τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό.

Η τελευταία τάξη του Λυκείου για το 2013 – 2014 αριθμούσε 76 μαθητές, από αυτούς οι 20 συγκέντρωσαν πάνω από 18.000 μόρια κάνοντας υπερήφανους δασκάλους και γονείς.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό και πολύ ελπιδοφόρο είναι ότι οι 10 από αυτούς έσπασαν το φράγμα των 19.000 μορίων.

«Είναι πρωτοφανές για το Λύκειο μας αυτό το ποσοστό αριστούχων, μπορεί κάθε χρόνο παραδοσιακά να έχουμε πολλούς επιτυχόντες, ωστόσο φέτος σπάσαμε κάθε ρεκόρ», δήλωσε στο Newsbomb.gr ο διευθυντής του Πειραματικού Γενικού Λυκείου των Αγίων Αναργύρων κυριος Τσακρής Παναγιώτης.

Οι αριστούχοι των 19.000 και άνω μορίων δεν προέρχονται από μια και μόνο κατεύθυνση, συγκρεκριμένα είναι 5 στην Τεχνολογική κατεύθυνση, 2 στην Θετική Κατεύθυνση και 3 στην Θεωρητική, με αποτέλεσμα να φαίνεται η καλή δουλειά όλων των καθηγητών.

Πάνω από 19.700

Λίγο ακόμα και θα πετύχαιναν το καθαρό 20αρι, η Κ.Ν. και ο Σμυρνής Γεώργιος του Πειραματικού Λυκείου κατάφεραν να συγκεντρώσουν 19.793 και 19.760 μόρια αντίστοιχα.

Η Κ. Ν. διάβασε πολύ και πέτυχε τους σκοπούς της γράφοντας 20 σε μαθήματα της τεχνολογικής κατεύθυνσης και τώρα αγωνιά για τις βάσεις, αν και με τέτοια υψηλή βαθμολογία την επιτυχία την έχει σίγουρη.

Στα μαθήματα της τεχνολογικής κατεύθυνσης διαγωνίσθηκε και ο αριστούχος Σμυρνής Γεώργιος, που μάλιστα έγραψε σε όλα τα μαθήματα 20 εκτός από την Έκθεση, που πήρε ωστόσο μια εξαιρετική βαθμολογία, 17,6. Μάλιστα, όπως μας πληροφόρησε ο Διευθυντής του σχολείου στοχεύει στο τμήμα Ηλεκτρολογίας του Πολυτεχνείου.

Αν αναλογιστεί όμως κανείς ότι στους 76 μαθητές μιας τάξης οι είκοσι κινήθηκαν στο 18 με 20, μπορεί κανείς να αντιληφθεί τις εξαιρετικές επιδόσεις του σχολείου.

«Η καλή διάθεση των μαθητών και των καθηγητών έφερε αυτά τα αποτελέσματα στο σχολείο μας, εμείς ως διεύθυνση είμαστε υπερ- ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι ότι τα παιδιά θα τα καταφέρουν εξίσου καλά και στα επόμενα βήματα τους», δήλωσε ο κύριος Τσακρής στο Newsbomb.gr και συνέχισε, «Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που έβαλαν το 100% του εαυτού τους και βοήθησαν σημαντικά τα εξαιρετικά παιδιά του σχολείου μας».

Οι αριστούχοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι, όπως μας πληροφόρησε ο διευθυντής, και διοργάνωσαν ήδη ένα μικρό πάρτι για να μοιραστούν τη χαρά τους με όλους όσοι εργάζονται στο σχολείο.

Εμείς με τη σειρά μας να τους ευχηθούμε πολύ καλή τύχη σε ότι και αν ακολουθήσουν στην μετέπειτα ζωή τους!

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2014: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων!