ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή του Φ. Αλεξόπουλου σχετικά με τα ΜΜΜ στην Αγ. Παρασκευή

Επιστολή του Φ. Αλεξόπουλου σχετικά με τα ΜΜΜ στην Αγ. Παρασκευή

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, Φώτης Αλεξόπουλος με επιστολή του ζητεί επίσημες απαντήσεις για τα δρομολόγια που αφορούν τις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών του Δήμου της Αγίας Παρασκευής.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

«Κ. Διευθύνων Σύμβουλε,

Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή τα δημοσιεύματα στα Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής ενημέρωσης που μιλούν για το νέο σχέδιο λειτουργίας των αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΑ σε συνεργασία με το Μετρό( ΣΤΑΣΥ Α.Ε ).Είναι προφανές ότι τέτοια δημοσιεύματα προκαλούν στο καταναλωτικό-επιβατικό κοινό ερωτήματα , που χρειάζονται άμεσα απαντήσεις και αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος της παρούσας επιστολής που σας αποστέλλω .

Στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα κάποιες επίσημες απαντήσεις για τα δρομολόγια που αφορούν τις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών μας στα όρια του Δήμου Αγίας Παρασκευής και τι ακριβώς (τυχόν) τροποποιήσεις θα υπάρχουν στο μέλλον .

Αναλυτικά σας αναφέρω και παρακαλώ όπως με ενημερώσετε εγγράφως, εάν επηρεαστούν από τις αλλαγές ( που τυχόν σχεδιάζει ο Ο.Α.Σ.Α) , τα δρομολόγια 406, 407, 421 και Α5& Β5 που εξυπηρετούν τους κατοίκους της Πόλης μας (Αγία Παρασκευή).

Θα ήθελα να σας επισημάνω ότι τα συγκεκριμένα δρομολόγια των παραπάνω γραμμών εξυπηρετούν ένα μεγάλο μέρος του επιβατικού κοινού της Πόλης μας καθημερινά και όπως καταλαβαίνετε, κάθε αλλαγή από μέρους σας θα πρέπει να έχει «εγκριθεί» κατόπιν διαβουλεύσεως με την τοπική κοινωνία.

Προκειμένου να βοηθήσουμε στο έργο του Ο.Α.Σ.Α προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, παραμένω στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.»

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Γιαζιτζίδου: «Μην αφήσετε την κωπηλασία της Καστοριάς να πεθάνει»

Τα δικαιώματα του επιβάτη όταν ταξιδεύει με πλοίο