ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο διπλό έγκλημα στην Καρδαμύλη-Τους «γάζωσαν» με σφαίρες (pics&vid)

Άγριο διπλό έγκλημα στην Καρδαμύλη-Τους «γάζωσαν» με σφαίρες (pics&vid)

Μυστήριο με τη δολοφονία των δύο νεαρών, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από τα ξημερώματα Δευτέρας

-Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ψάχνουν για τη μηχανή των θυμάτων

-Τι εξετάζει η Αστυνομία

Θύματα άγριου εγκλήματος έπεσαν τελικά οι δύο νεαροί, ηλικίας 26 και 25 ετών, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή της Μάνης.

Η αποκάλυψη της άγριας διπλής δολοφονίας έγινε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης, όταν άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να ανασύρουν τις σορούς των δύο άτυχων νεαρών, από απόκρημνη περιοχή, μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα άψυχα σώματα του 25χρονου από τη Σάμο και του 26χρονου από την Καρδαμύλη, έφεραν πολλαπλά τραύματα από κυνηγετική καραμπίνα.

Αυτή την ώρα οι άνδρες της Αστυνομίας «χτενίζουν» την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τη μοτοσυκλέτα των δύο θυμάτων, στην οποία επέβαιναν, καθώς μέχρι στιγμής παραμένει άφαντη.

aaaa

Το χρονικό της διπλής δολοφονίας

Οπως ανάφερε ο ΣΚΑΪ, οι δύο νεαροί έφυγαν το βράδυ της Δευτέρας από ένα νυχτερινό μαγαζί στην Καρδαμύλη καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχαν ραντεβού με κάποιους, τους οποίους δεν κατονόμασαν. Έτσι, χρησιμοποιώντας τη μηχανή του 26χρονου κατευθύνθηκαν προς την Καλαμάτα. Ωστόσο, περίπου δύο ημέρες μετά, οι δύο νεαροί βρέθηκαν νεκροί, έξω από το χωριό Κάμπος, σε απόκρημνη περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το διπλό έγκλημα δεν διαπράχθηκε στο σημείο όπου βρέθηκαν οι σοροί, αλλά σε κάποιο άλλο σημείο της περιοχής, καθώς φέρεται ο δράστης ή οι δράστες να πέταξαν τα θύματά τους στη χαράδρα, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Οι έρευνες των αστυνομικών για το διπλό έγκλημα στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση.

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο: Tharrosnews

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Καλαμάτα: Δολοφονήθηκαν οι δύο νεαροί που αγνοούνταν;

ΕΝΦΙΑ: Παίζουν τις… κουμπάρες με τις δόσεις

Δυόμιση χρόνια θα κάνουν να φτιάξουν τον ΕΝΦΙΑ