ΕΛΛΑΔΑ

Συμφόρηση στο κέντρο από πορεία των ΤΑΞΙ

Συμφόρηση στο κέντρο από πορεία των ΤΑΞΙ
Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί από νωρίς το πρωί επί...

Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί από νωρίς το πρωί επί στης οδού Μεσογείων από δεκάδες ΤΑΞΙ που έχουν παραταχθεί κατά μήκος της Λεωφόρου, έξω από το υπουργείο Μεταφορών.

Η ατελείωτη ουρά που έχουν δημιουργήσει οι αυτοκινητιστές έχει προκαλέσει νευρικό κλονισμό στους διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι εκτός την αφόρητη ζέστη έχουν να αντιμετωπίσουν και το δαιδαλώδες μποτιλιάρισμα! Κι αυτό γιατί είναι αναγκασμένοι να εξυπηρετούνται μόνο από μια λωρίδα που παραμένει ανοιχτή στην Μεσογείων!

Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στην Κηφισίας στην κάθοδο, στη Βασ. Σοφίας (άνοδο) και στην Βασ. Κωνσταντίνου.
Το κομβόι των κίτρινων οχημάτων ξεκίνησε από νωρίς το πρωί, φράσσοντας τη κυκλοφορία σε κεντρικές λεωφόρους και οδούς όπως σε Βουλιαγμένης, Λένορμαν και παραλιακή με τελικό προορισμό το υπουργείο.

Αναβάλλεται η συνάντηση με τον Γ. Ραγκούση

Οι αυτοκινητιστές πραγματοποιούν 24ωρη απεργία-από τις 05:00 το πρωί έως τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης, αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Έξω από το υπουργείο βρίσκονται παρατεταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ, προκειμένου να αποτραπούν τυχόν επεισόδια, ενώ όπως έγινε γνωστό η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του κ. Ραγκούση, με αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών ταξί, δεν θα πραγματοποιηθεί, δεδομένου ότι ο υπουργός συμμετάσχει στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση αυτή ενδέχεται να γίνει αύριο.

Διαβάστε επίσης: Σηκώνουν χειρόφρενο σήμερα τα ΤΑΞΙ