ΚΟΣΜΟΣ

Νέο μακελειό στις Η.Π.Α.: Δέκα νεκροί από επίθεση ενόπλου σε μπαρ στο Οχάιο (pics&vids)

Νέο μακελειό στις Η.Π.Α.: Δέκα νεκροί από επίθεση ενόπλου σε μπαρ στο Οχάιο (pics&vids)
ASSOCIATED PRESS

Νέο σοκ στις Ηνωμένες Πολιτείες - Λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας, ένας ακόμα άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον πολιτών

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ (τοπική ώρα) του Σαββάτου στο Ντέιτον του Οχάιο όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί έξω από μπαρ.

Δείτε εικόνες από το σημείο στη gallery που ακολουθεί:

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην East 5th Street, της συνοικίας Όρεγκον, μια περιοχή με μπαρ και κλαμπ.

Την επιβεβαίωση για το θάνατο των εννέα ανθρώπων έκανε η τοπική Αστυνομία μέσω Twitter, συμπληρώνοντας ότι και ο δράστης είναι νεκρός.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, στο σημείο βρίσκεται και το FBI που ερευνά το περιστατικό ενώ ζητείται η συνδρομή όσων ήταν αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία για την επίθεση.

Σύμφωνα με το CNNi, η εκπρόσωπος Τύπου του νοσοκομείου «Miami Valley Hospital» Τερέα Λιτλ επιβεβαίωσε πως 16 άνθρωποι νοσηλεύονται με τραύματα.

Ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση της υγείας των ασθενών.

Δείτε την αρχική ενημέρωση της τοπικής Αστυνομίας για «ενεργό δράστη» στην περιοχή και την προειδοποίηση για τους πολίτες να μείνουν μακριά από το σημείο:

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τον δράστη ως έναν «λευκό άνδρα που φορούσε μαύρα ρούχα και κρατούσε όπλο και άνοιξε πυρ για 30 δευτερόλεπτα σκοτώνοντας και τραυματίζοντας 10 με 20 άτομα».

Ο δράστης χρησιμοποίησε μακρύκαννο όπλο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρά του.

Αστυνομικοί περιπολούσαν την ευρύτερη περιοχή όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί και έτσι κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο του μακελειού αρκετά γρήγορα.

Δείτε εικόνα από το σημείο:

Η επίθεση το Οχάιο, ακολουθεί αυτή που σημειώθηκε λίγες ώρες πριν στο Ελ Πάσο, όταν ένας 21χρονος σκότωσε 20 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 26, πυροβολώντας αδιακρίτων σε εμπορικό κέντρο.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για αυτό το μακελειό

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή! Απόφαση - «βόμβα» Μητσοτάκη για τη 13η σύνταξη

Μεγάλη απάτη: Μην απαντάτε σε αυτές τις κλήσεις - Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί

Σχετικές ειδήσεις