ΚΟΣΜΟΣ

Καθηγήτρια παραιτήθηκε, επειδή μοιάζει... με πορνοστάρ (pics)

Καθηγήτρια παραιτήθηκε, επειδή μοιάζει... με πορνοστάρ (pics)
pixabay

Μια καθηγήτρια μαθηματικών σε κολέγιο της Ρωσίας, υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά της, όταν μαθητές την κατηγόρησαν πως εργαζόταν… ως πορνοστάρ στον ελεύθερό της χρόνο.

Η Yulia Skuratova παραιτήθηκε από τη θέση της από το κολέγιο μηχανολογίας του Κεμέροβο, υποστηρίζοντας οτι μία ομάδα μαθητών προσπάθησε να την εκβιάσει, εξαιτίας της ομοιότητάς της με μία ηθοποιό ερωτικών ταινιών. Η συγκεκριμένη ομάδα μαθητών παρουσίασε στην 31χρονη καθηγήτρια μια σκηνή από ερωτική ταινία, με την πρωταγωνίστρια να της μοιάζει σε μεγάλο βαθμό.

Δείτε στην gallery την καθηγήτρια:

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 31χρονη καθηγήτρια αρνήθηκε την παρουσία της στη σκηνή αυτή, παραδέχτηκε όμως την εξαιρετική της ομοιότητα με τη πορνοστάρ. Στη συνέχεια, και αφού η Yulia Skuratova δεν υπέκυψε σε χρηματικούς εκβιασμούς, οι μαθητές ξεκίνησαν να διαδίδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως έχει... διπλή ταυτότητα και μετά τα μαθήματα, εργάζεται σαν ηθοποιός σε ερωτικές ταινίες!

Η φήμη εξαπλώθηκε στην πόλη του Κεμέροβο και έτσι αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση της.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ακόμη μια γυναίκα είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο κολέγιο πριν από μερικά χρόνια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τι έδειξε το τεστ DNA για το παιδί του άτυχου καρδιολόγου

Σχετικές ειδήσεις