ΚΟΣΜΟΣ

Εικόνες φρίκης: Κάμερες κατέγραψαν απόκοσμο πλάσμα σε δάσος να σκοτώνει ζώα

Εικόνες φρίκης: Κάμερες κατέγραψαν απόκοσμο πλάσμα σε δάσος να σκοτώνει ζώα

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, με τις Αρχές να μην γνωρίζουν τι είναι!

Ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν θα μπορούσαν να συμβούν όσα διαδραματίζονται στα δάση των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς οι κάμερας ασφαλείας κατέγραψαν μυθικό τέρας!

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινό. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα πλάσμα, το οποίο παρέπεμπε σε λυκάνθρωπο ή άνθρωπο-σκύλο, το οποίο αφήνει πίσω του νεκρά ζώα και μάλιστα με πολύ άγριες επιθέσεις εναντίον του.

Οι Αρχές έχουν στην διάθεσή τους τις φωτογραφίες αλλά και αρκετά video σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί το απόκοσμο πλάσμα, ωστόσο δεν έχει βρεθεί.

Το ύψος του ζώου έχει υπολογιστεί στα 3 μέτρα ενώ το βάρους του ξεπερνά τα 250 κιλά και φυσικά η πρώτη σκέψη όλων είναι πως πρόκειται για αρκούδα. Εδώ όμως είναι που η ιστορία περιπλέκεται με τον μύθο.

Γιατί στο υλικό που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές από εμφάνιση του πλάσματος στο Ohio, ακούγεται ξεκάθαρα ουρλιαχτό λύκου!

Το θέμα έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, που οι τοπικές Αρχές σε αρκετές πόλεις, συστήνουν στους κατοίκους να έχουν τα κατοικίδιά τους μέσα στα σπίτια τους το βράδυ.

Δείτε τις φωτογραφίες του απόκοσμου πλάσματος στην gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία - Πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Σχετικές ειδήσεις