ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Τον αγνόησε και αυτός την ακολούθησε, τη βίασε και την έπνιξε (pics)

Φρίκη: Τον αγνόησε και αυτός την ακολούθησε, τη βίασε και την έπνιξε (pics)
Pixabay

Η 19χρονη αγνοούσε τα σφυρίγματά του και την ακολούθησε στο γκαράζ, όπου προχώρησε σε σεξουαλική επίθεση και την σκότωσε.

Ένας άνδρας που κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού στην υπόθεση του στραγγαλισμού μιας 19χρονης φοιτήτριας στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόι στο Σικάγο αποφασίστηκε να κρατηθεί χωρίς εγγύηση κατά τη διάρκεια ακρόασης στο δικαστήριο, όπου εισαγγελείς είπαν στον δικαστή πως ομολόγησε την επίθεση.

O 26χρονος Donald Thurman κατηγορείται επίσης για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της Ruth George, το πτώμα της οποίας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο αυτοκίνητο της οικογένειάς της, που ήταν σταθμευμένο σε γκαράζ στο campus της σχολής.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα ο Thurman θύμωσε επειδή η 19χρονη αγνοούσε τα σφυρίγματά του, και την ακολούθησε στο γκαράζ, όπου προχώρησε σε σεξουαλική επίθεση και την σκότωσε.

Η οικογένεια της 19χρονης ανέφερε την εξαφάνισή της στην αστυνομία του campus το Σάββατο (23/11), και το τηλέφωνό της εντοπίστηκε στο γκαράζ κοντά στη βιβλιοθήκη της σχολής. Όταν αστυνομικοί έφτασαν εκεί, τη βρήκαν στο πίσω κάθισμα.

Με πληροφορίες από: usatoday.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρουν οι εικόνες: Άγριος ξυλοδαρμός γνωστής ηθοποιού (pics)

Κορίτσι υιοθέτησε δύο μικρά γατάκια - «Πάγωσε» μόλις διαπίστωσε τι ήταν (pics)