ΚΟΣΜΟΣ

Το λες και…διαβολικό:Τιμώρησε την κόρη του κάνοντας εκείνος τις αναρτήσεις της στα social media(pic)

Το λες και…διαβολικό:Τιμώρησε την κόρη του κάνοντας εκείνος τις αναρτήσεις της στα social media(pic)
pixabay

Ποια θα μπορούσε να είναι η «ιδανική» τιμωρία για μία 15χρονη; Ενας μπαμπάς θέλοντας να δώσει ένα «μάθημα» στην κόρη του ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αποφάσισε να της πάρει το κινητό για δύο εβδομάδες και να διαχειρίζεται αυτός τους λογαριασμούς της στα social media.

Το παράπτωμα της 15χρονης Μάντελιν από το Τέξας ήταν ότι είχε βοηθήσει κάποια αγόρια να μπούνε χωρίς άδεια σε ένα πιτζάμα πάρτι που είχε πάει. Όταν οι γονείς της, Τάνια Φορντ και Λάρι Σούμπτερ, ανακάλυψαν τι είχε κάνει η κόρη τους σκέφτηκαν δύο τιμωρίες και την άφησαν να αποφασίσει ποια προτιμά. Στην μία περίπτωση η Μάντελιν θα περνούσε έναν μήνα χωρίς το τηλέφωνό της. Στην άλλη περίπτωση η 15χρονη θα αποχωριζόταν και πάλι το τηλέφωνό της, αλλά για δύο εβδομάδες και οι γονείς της θα έπαιρναν τον πλήρη έλεγχο των λογαριασμών της στα social media.

Η 15χρονη Μάντελιν, χωρίς να το πολυσκεφτεί, προτίμησε την δεύτερη περίπτωση. Κάτι που μετάνιωσε πάρα πολύ γρήγορα αφού ο μπαμπάς της έγινε πολύ… δημιουργικός. Ο Λάρι, σύμφωνα με την The Sun, ανέλαβε τους λογαριασμούς της κόρης του στο Instagram και το TikTok στις 11 Νοεμβρίου και έκτοτε οι αναρτήσεις του κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Δείτε στην gallery τις viral αναρτήσεις:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Δες ΕΔΩ αν θα πάρεις έως και 1000 ευρώ

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν με «ανοιχτά» χαρτιά: «Συμφέρον της Τουρκίας να αναδιπλωθεί»

Σχετικές ειδήσεις