ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Πέθανε και τον έβαλε σε καταψύκτη – Το ανατριχιαστικό σημείωμα

Φρίκη: Πέθανε και τον έβαλε σε καταψύκτη – Το ανατριχιαστικό σημείωμα

Σκηνές από αστυνομική ταινία…

Δεν πίστευαν στα μάτια του οι αστυνομικοί στην πόλη Γιούτα των ΗΠΑ όταν επισκέφθηκαν διαμέρισμα στο οποίο κλήθηκαν για το πτώμα μιας γυναίκας και τελικά βρήκαν στον καταψύκτη της τη σορό ενός άνδρα μαζί με ένα... σημείωμα.

Δείτε την gallery:

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail, πρόκειται για την 75χρονη Τζαν Σούρον-Μάθερς, που κρατούσε τον νεκρό σύζυγό της, Πολ Έντουαρτ Μάθερς στην κατάψυξη για δέκα χρόνια για να μπορεί να διεκδικήσει 177.000 δολάρια ως αποζημίωση μετά τον θάνατο του βετεράνου.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν κάτοικοι που γνώριζαν το ζευγάρι αλλά το σημείωμα που βρέθηκε έγραφε ότι «η σύζυγος δεν ευθύνεται για τον θάνατο» του Πολ!

Η Τζαν είχε εξουσιοδοτηθεί από τον σύζυγό της να λαμβάνει την αποζημίωσή του και μάλιστα υπήρχε συμβολαιογρφική πράξη. Η γυναίκα που την είχε υπογράψει είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε διαβάσει το περιεχόμενο του κειμένου!

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο Πολ πέθανε μεταξύ 4 Φεβρουαρίου και 8 Μαρτίου του 2009. Η Τζαν βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, χωρίς εμφανή τραύματα, στις 22 Νοεμβρίου. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμά της ανακάλυψαν το δεύτερο πτώμα στον καταψύκτη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ – καρέ η απόπειρα αρπαγής παιδιού σε εμπορικό κέντρο

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ανοίγει νέα πλατφόρμα - Πού και πώς θα υποβάλετε ένσταση

Σχετικές ειδήσεις