ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Συναυλίες στα μπαλκόνια, μπίνγκο και γυμναστική-Έτσι περνούν οι Ισπανοί στην «καραντίνα»

Κορονοϊός: Συναυλίες στα μπαλκόνια, μπίνγκο και γυμναστική-Έτσι περνούν οι Ισπανοί στην «καραντίνα»
AP PHOTOS

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσειςΟι άνθρωποι σε όλη την Ισπανία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συνηθίσουν την νέα τάξη πραγμάτων και την απομόνωση λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με τα νέα έκτακτα μέτρα, οι Ισπανοί θα πρέπει να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους για τις επόμενες δύο εβδομάδες, γι' αυτό και στις γειτονιές των πόλεων οι κάτοικοι προσπαθούν να εφεύρουν νέους τρόπους για να διασκεδάσουν και να τονώσουν το κοινοτικό πνεύμα.

Οι δρόμοι των πόλεων είναι άδειοι σε όλες τις ισπανικές πόλεις, ιδιαίτερα την νύχτα, υπό τους νέους περιορισμούς που έχουν κλείσει όλα τα εστιατόρια και τα μπαρ καθώς και τα καταστήματα εκτός από τα φαρμακεία και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων, σε μια προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Αλλά η Ισπανία δεν είναι ένα έθνος που μένει ήσυχο και κάθε μέρα και νύχτα οι άνθρωποι σκέφτοντα νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με τους γείτονές τους από την ασφάλεια των σπιτιών τους. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όσα κάνουν οι κάτοικοι της Ισπανίας για να τονώσουν το ηθικό τους, εν μέσω της κρίσης κορονοϊού:

Πώς περνούν τον χρόνο τους οι Ισπανοί

Στη Σεβίλλη περνούν τον χρόνο τους, παίζοντας όλοι μαζί μπίνγκο.

Στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών, ένας γυμναστής είχε γίνει viral γιατί παρέδωσε μαθήματα αεροβικής από την ταράτσα του σπιτιού του.

Δύο μουσικοί στην περιοχή Lavapies της Μαδρίτης, διοργάνωσαν μια συναυλία από το μπαλκόνι τους.

Ένας τρομπετίστας, μια τραγουδίστρια και διάφοροι χορευτές διασκεδάζουν με τον δικό τους τρόπο.

Σε όλη την Ισπανία, οι κάτοικοι έχουν βγει στα μπαλκόνια τους κάνοντας φασαρία προκειμένου να δείξουν την εκτίμησή τους για όσους εργάζονται σε νοσοκομεία και που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κρίσης του κορονοϊού. Η δράση αυτή έχει ξεκίνησε με το hashtag #AplausoSanitario και φαίνεται πως έχει καταλάβει τους Ισπανούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πόσοι έχουν τα συμπτώματα στην Ελλάδα – Δείτε αναλυτικούς χάρτες