ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Θρίλερ στην Κίνα - Εξαφανίστηκαν 21.000.000 συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας!

Κορονοϊός: Θρίλερ στην Κίνα - Εξαφανίστηκαν 21.000.000 συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας!

Ένα περιστατικό που κατάφερε να κάνει τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας να... οργιάσουν!

Ένα τεράστιο μυστήριο καλύπτει τις τελευταίες ώρες την Κίνα, καθώς οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ανακοίνωσαν πως συνολικά έχουν εξαφανιστεί... 21 εκατομμύρια συνδρομητές από τα δίκτυά τους!

Η μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας, China Mobile Ltd, ανακοίνωσε την απώλεια 8 εκατομμυρίων χρηστών το πρώτο τρίμηνο του 2020, ενώ την ακολούθησαν οι China Unicom Hong Kong Ltd, με 7,8 εκατομμύρια και η China Telecom Corp, με 5,6 εκατομμύρια.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, αυτή η απώλεια έχει πολλές εξηγήσεις αλλά καμία πειστική για τον τεράστιο αριθμό.

Μια θεωρεία αναφέρει πως ο κόσμος μετά την έξαρση του covid-19, παραμέρισε αρκετές βασικές ανάγκες, όπως την ανανέωση του συμβολαίου του κινητού τηλεφώνου.

Μια άλλη, κάνει λόγο για μετανάστευση εργατών από διαφορετικές χώρες, που δούλευαν στην Κίνα και επέλεξαν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Παρά την μείωση των συνδρομητών κινητής, παρατηρήθηκε «έκρηξη» στις ασύρματες υπηρεσίες, με τις 3 εταιρείες να καταγράφουν συνολικά 1,6 δις νέες συνδέσεις!

Υπάρχει όμως και ένα αλλά...

Να σημειώσουμε πως το Πεκίνο έχει κάνει επίσημη αναφορά για 3300 θανάτους μέχρι στιγμής, ωστόσο υπάρχουν και διαφορετικές ερμηνείες, όπως εκείνη του Tang Jingyuan, αναλυτή των Epoch Times πάνω σε θέματα που αφορούν τις Αμερικανοκινεζικές σχέσεις.

Τι αναφέρει;

«Η ψηφιοποίηση στην Κίνα είναι τεράστια. Ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς κινητό. Ακόμα και οι συντάξεις, ο αριθμοί ασφάλισης, οι αγορές εισιτηρίων, τα ψώνια... δεν έχει σημασία τι θέλει κάποιος να κάνει, ό,τι και αν κάνει θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το κινητό του. Όλοι οι Κινέζοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους για να πάρουν Κωδικό Υγείας. Μόνο με αυτό το νούμερο κινείσαι. Είναι αδύνατο για οποιονδήποτε να ακυρώσει τον αριθμό του τηλεφώνου του».

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πόσα κρούσματα θα έχουμε στην Ελλάδα σε λίγες μέρες; Τι αποκαλύπτει προγνωστικό μοντέλο

Κορονοϊός: Έρχεται... κόλαση! Πού θα χτυπήσει ο ιός τις επόμενες μέρες

Σχετικές ειδήσεις