ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Μέγκαν Μαρκλ - Ο όρος που έθεσε ο Χάρι (pics)

Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Μέγκαν Μαρκλ - Ο όρος που έθεσε ο Χάρι (pics)

Η πρώην πριγκίπισσα θέλει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα…

Μπορεί ολόκληρος ο πλανήτης αυτό το διάστημα να ασχολείται με τα θέματα που αφορούν στον κορονοϊό και έχουν βάλει όλα τα σχέδιά τους στον… πάγο όμως δεν συμβαίνει με την Μέγκαν Μάρκλ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική Daily Mail η Μέγκαν Μαρκλ αυτό το διάστημα βρίσκεται σε αναζήτηση πρωτοκλασάτων σκηνοθετών και ενός σεναρίου που θα της προσφέρουν έναν μεγάλο ρόλο.

Δείτε στη gallery:

Αυτό τον καιρό η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι ψάχνουν για σπίτι στο Λος Άντζελες και πυροδότησαν τις φήμες ότι η Δούκισσα του Σάσσεξ σκέφτεται σοβαρά να εργαστεί και πάλι ως ηθοποιός.

Η πηγή ανέφερε ότι το ζευγάρι δέχεται και πολύ σοβαρές προτάσεις για διαφημιστικά μεγάλων εταιρειών και κυρίως προτάσεις από την Ιαπωνία. Η Δούκισσα του Σάσεξ φαίνεται ότι είναι ανοιχτή στην ιδέα μίας τέτοιας δουλειάς, καθώς πληρώνει αρκετά καλά και προσφέρεται μόνο στους εξαιρετικά διάσημους ηθοποιούς. «Ένα διαφημιστικό μπορεί να πληρώσει ολόκληρη την ομάδα ασφαλείας τους για έναν χρόνο», είπε η ίδια πηγή.

Ωστόσο, ο Χάρι είναι εκείνος που έχει θέσει αυστηρούς όρους για να αποδεχθούν τέτοιου είδους δουλειές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να έχει δώσει πολύ ξεκάθαρες εντολές τόσο στο δικό του επιτελείο όσο και της Μέγκαν Μαρκλ να μην αποδεχθούν καμία προσφορά που θα φέρει σε δύσκολη θέση την βασίλισσα Ελισάβετ και την υπόλοιπη οικογένειά του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα 10 νέα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση

Σχετικές ειδήσεις