ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: 17χρονος ξερίζωσε την καρδιά 90χρονης και ήπιε το αίμα της για να γίνει αθάνατος

Φρίκη: 17χρονος ξερίζωσε την καρδιά 90χρονης και ήπιε το αίμα της για να γίνει αθάνατος

Ένα από τα πιο ανατριχιαστικά εγκλήματα που έχουν γίνει.

Το όνομα του Matthew Hardman ακόμη και σήμερα, προκαλεί τον τρόμο στους κατοίκους του Angelsey της Ουαλίας, καθώς είναι ο δράστης του χειρότερου και απεχθέστερου εγκλήματος που έχει ζήσει ποτέ η χώρα.

Τον Δεκέμβριο του 2001, ο 17χρονος, τότε, Matthew δολοφόνησε την 90χρονη Mabel Leyshon στο σπίτι της, της ξερίζωσε την καρδιά και ήπιε το αίμα μέσα από αυτή. Ο λόγος αυτής της φρικιαστικής πράξης; Να γίνει αθάνατος!

Η ιστορία που σόκαρε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο ήρθε ξανά στην επιφάνεια, 19 χρόνια μετά, από ένα ντοκιμαντέρ του Channel 5, με τίτλο «The Kids Who Kill» και ασχολείται με ανήλικους που έχουν διαπράξει εγκλήματα.

Ο Hardman μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα συνολικά 22 φορές με το πτώμα της να εντοπίζεται δυο ημέρες μετά το έγκλημα. Η δε εικόνα στο σημείο του εγκλήματος, προκάλεσε λυγμούς στους αστυνομικούς.

Λίγες ημέρες πριν τον φόνο, ο 17χρονος είχε επιτεθεί σε μια Γερμανίδα φοιτήτρια, η οποία αρνήθηκε να τον δαγκώσει στο λαιμό, ώστε να γίνει αθάνατος!

Η κατάθεση του Hardman όταν συνελήφθη ήταν εφιαλτική. Δήλωσε στους αστυνομικούς πως έτσι κάνουν τα βαμπίρ και ζουν αιώνια και για τον ίδιο λόγο έσφαξε την ηλικιωμένη. Ο ίδιος ομολόγησε παράλληλα, πως είχε ψάξει στο διαδίκτυο για τις μεθόδους των βαμπίρ ενώ είχε κάνει και χρήση παραισθησιογόνων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Νέο σύμπτωμα του φονικού ιού - Αν το παρουσιάσετε καλέστε το γιατρό σας

Σχετικές ειδήσεις