ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Ζευγάρι Βρετανών έκανε «πάρτι» και προκάλεσε οργή - Όμως η αλήθεια είναι άλλη

Κορονοϊός: Ζευγάρι Βρετανών έκανε «πάρτι» και προκάλεσε οργή - Όμως η αλήθεια είναι άλλη

Αρκετοί έκριναν πολύ γρήγορα τη φωτογραφία από το πάρτι που διοργάνωσαν στο σπίτι τους, η Ellie Morley και ο Simon Evans.

Από τη στιγμή που ο Μπόρις Τζόνσον το πήρε απόφαση και ανακοίνωσε την απαγόρευση των μετακινήσεων στην Αγγλία, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, οι κάτοικοι παραμένουν αυστηρώς στα σπίτια τους, μετά από την εντολή της κυβέρνησης για... lockdown.

Αν και για πολλούς είναι δύσκολο να προσαρμοστούν, θα πρέπει καθώς θεωρείται απαραίτητο για τη δημόσια υγεία και για να επιστρέψει ξανά ο πλανήτης στους κανονικούς του ρυθμούς.

Όμως είναι και αρκετοί που δεν λένε να βάλουν μυαλό, παραβιάζοντας τα μέτρα και προκαλώντας την οργή των υπολοίπων. Ή μήπως όχι; Όταν η Ellie Morley και ο Simon Evans ανέβασαν στο Facebook μια φωτογραφία από το πάρτι που διοργάνωσαν στο σπίτι τους, αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν μια έντονη αντίδραση προς το ζευγάρι.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Συγκεκριμένα, η Ellie ανέβασε τη φωτογραφία στην ομάδα του «Isolation Nation», η οποία διαθέτει 14.000 μέλη, προτρέποντας ανθρώπους να μοιραστούν ιδέες, ώστε να περάσουν όμορφα τις δύσκολες αυτές ημέρες και συμβουλές από ειδικούς.

Όμως τα μέλη ξέσπασαν όταν είδαν τη φωτογραφία, καθώς σε αυτή είδαν το σπίτι του ζευγαριού στο Μάντσεστερ γεμάτο καλεσμένους και ποτά. Και όλα αυτά πριν συνειδητοποιήσουν το λάθος τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το ζευγάρι επεξεργάστηκε εντυπωσιακά τη φωτογραφία, μέσω υπολογιστή, για να γεμίσει το σπίτι με διαφορετικές εκδόσεις του εαυτού τους με διαφορετικά ρούχα για να δημιουργήσει μια έξυπνη ψευδαίσθηση.

Φυσικά δεν κατάλαβαν όλοι αμέσως τη φωτογραφία ξεσπώντας με άσχημα σχόλια, ενώ αμέσως μετά προσπάθησαν να δικαιολογηθούν, ενώ άλλοι ήταν απλά ειλικρινείς: «Χαίρομαι που πήρα μια πολύ καλή ματιά πριν σχολιάσω κάτι».

Μια εξαιρετικά έξυπνη ιδέα, στις δύσκολες ώρες που περνάμε... Σκεφτείτε κάτι ανάλογο...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.