ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία: Νεκρός 6χρονος - Παγιδεύτηκε στο φούρνο

Τραγωδία: Νεκρός 6χρονος - Παγιδεύτηκε στο φούρνο

Το παιδί βρήκε φρικτό θάνατο.

Με αδιανόητο τρόπο έχασε την ζωή του ένας 6χρονος, ο οποίος παγιδεύτηκε μέσα στον φούρνο με αποτέλεσμα να ψηθεί ζωντανός!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Αργεντινή, στην πόλη Las Delicias, της κοινότητας του Santiago del Estero. Το παιδί έπαιζε στον κήπο, όταν άγνωστο πως, παγιδεύτηκε στον φούρνο, ο οποίος ήταν σαν μικρή καλύβα, κάτι σύνηθες στην Αργεντινή.

Ο Thiago Orellana ξέφυγε από την προσοχή του πατέρα του και μπήκε στον φούρνο, ο οποίος είχε ήδη φωτιά μέσα. Δευτερόλεπτα αργότερα, το παιδί παγιδεύτηκε με τραγικό αποτέλεσμα.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως το παιδί μπήκε στον φούρνο μέσα από την καμινάδα (!) ενώ άλλα κάνουν λόγο για κατάρρευση της πήλινης σκεπής, με αποτέλεσμα το παιδί να εγκλωβιστεί μέσα στον φούρνο.

Οι πήλινοι φούρνοι στην Αργεντινή ονομάζονται «horno de barro» και μοιάζουν σαν ιγκλού. Τα περισσότερα σπίτια στην χώρα έχουν έναν τέτοιο φούρνο, είτε παραδοσιακό είτε πιο σύγχρονο, καθώς χρησιμοποιείται για το ψήσιμο του μοσχαριού. Κρέας, το οποίο είναι πρώτο σε προτίμηση στην χώρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις