ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Χελώνα καρφώθηκε σε παρμπρίζ - Σώθηκε από θαύμα ο συνοδηγός (pics)

Απίστευτο: Χελώνα καρφώθηκε σε παρμπρίζ - Σώθηκε από θαύμα ο συνοδηγός (pics)

Και όμως συνέβη!

Τον Χάρο με τα μάτια τους ή καλύτερα την... χελώνα με τα μάτια τους, είδαν δυο αδέρφια από την Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ξαφνικά καρφώθηκε στο παρμπρίζ του οχήματός τους, το συμπαθέστατο ερπετό!

Η Latonya Lark οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Harry S. Truman, στην περιοχή Savannah, έχοντας τον αδερφό της στην θέση του συνοδηγού. Ξαφνικά είδε ένα αντικείμενο να πλησιάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, το οποίο έμοιαζε με τούβλο.

Αμέσως πάτησε φρένο ωστόσο ο εκκωφαντικός θόρυβος από το σπάσιμο του παρμπρίζ συνοδεύτηκε από μια τεράστια έκπληξη: Μια χελώνα είχε καρφωθεί στο τζάμι!

Ο αδερφός της Latonya, Κevin, πρόλαβε και κάλυψε το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα απλά να κοπεί από τα γυαλιά που πετάχτηκαν.

«Όταν έσπασε το τζάμι, απλά κάλυψα το πρόσωπό μου. Δεν είδα καν τι ήταν αυτό που έπεσε», δήλωσε ο σοκαρισμένος Kevin.

Η αστυνομία αφού ξεσφήνωσε το ζώο από το παρμπρίζ το πήγε σε ειδικό κτηνίατρο, ωστόσο δεν κατάφερε να σωθεί.

Το πώς η χελώνα καρφώθηκε στο αυτοκίνητο παραμένει μυστήριο, με την αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να την χτύπησε άλλο αυτοκίνητο πρώτα.

Υπάρχει όμως και κάτι που ξένισε πολλούς στην υπόθεση, καθώς η Latonya, μετά την έκταση που πήρε το απίστευτο περιστατικό, έφτιαξε σελίδα για δωρεές, ζητώντας να τις δοθούν 650 δολάρια ώστε να φτιάξει το αμάξι της, καθώς είναι πολύ στρεσαρισμένη από το γεγονός.

Μάζεψε μόλις 20 δολάρια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στη Ρόδο: Έθαψαν 73χρονο και ένα μήνα μετά τον βρήκαν σε ίδρυμα!

Σχετικές ειδήσεις