ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός για δημοσιογράφο: Της επιτέθηκαν ενώ έκανε ρεπορτάζ (pics)

Πανικός για δημοσιογράφο: Της επιτέθηκαν ενώ έκανε ρεπορτάζ (pics)
Twitter

Σε σκηνικό ταινίας τρόμου μετατράπηκε η κάλυψη των διαδηλώσεων για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από την δημοσιογράφο του 9 News της Αυστραλίας, στο Λονδίνο.

Κατά την διάρκεια που η δημοσιογράφος, Σόφι Γουόλς, ήταν στον αέρα και μετέδιδε τις εικόνες από τα όσα γίνονταν εκεί, ξαφνικά ακούγεται να ουρλιάζει.

Λίγο αργότερα η ίδια φάνηκε εμφανώς ταραγμένη, έτρεμε και έλεγε οτι ένας άνδρας την πλησίασε και έκανε κινήσεις σαν να ήθελε να την μαχαιρώσει.

Τον κυνήγησε ο κάμερα μαν

Περίπου μισή ώρα αργότερα, από το κανάλι έγινε γνωστό πως ο δράστης φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» πριν τραπεί σε φυγή.

Ο κάμερα μαν και περαστικοί τον κυνήγησαν και κατάφεραν να τον πιάσουν και να τον ακινητοποιήσουν μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία και να τον συλλάβει, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαριστεί ποιο ήταν το επικίνδυνο αντικείμενο πάνω του.

Δείτε καρέ-καρέ το σκηνικό στην gallery:

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το μήνυμα της Γουόλς

Σε μήνυμά της στο Twitter μετά το περιστατικό, η Σόφι Γουόλς δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία της και ευχαρίστησε και τον καμεραμάν της για την άμεση και γενναία παρέμβασή του που οδήγησε στη σύλληψη του άνδρα.

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Ο άνδρας συνελήφθη για οπλοφορία και απειλή για δολοφονία. Τρέμω, αλλά είμαι ΟΚ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κάμερα μαν, Τζέισον Κόντουιτ που κυνήγησε τον ένοπλο άνδρα με ένα φωτιστικό και βοήθησε στο να τον συλλάβουν».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στον Έβρο για κύμα μεταναστών -Τι αποκαλύπτουν οι συνοριοφύλακες