ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Ακρωτηριάστηκε ενώ έφτιαχνε βόμβα για να εκδικηθεί (pics)

Φρίκη: Ακρωτηριάστηκε ενώ έφτιαχνε βόμβα για να εκδικηθεί (pics)

Το FBI κατάφερε να διαλευκάνει μια πάρα πολύ περίεργη περίπτωση.

Όλα λάθος τα έκανε ένας επίδοξος βομβιστής στις ΗΠΑ, ο οποίος μάλλον δεν πήρε καθόλου ψύχραιμα την απόρριψη από μια κοπέλα και θέλησε να την εκδικηθεί ανατινάζοντας την ίδια αλλά και όλη την υπόλοιπη ομάδα των μαζορετών!

Να πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Ο Cole Carini, 23 ετών, έφτασε στο νοσοκομείο της Βιρτζίνια, έχοντας χάσει το χέρι του, με τραύματα στο λαιμό, αλλά και μερικά δάχτυλα μείον από το άλλο χέρι, όπως μετέδωσε το NBC12.

Ο νεαρός είπε πως είχε ένα ατύχημα ενώ έκοβε το γρασίδι, αλλά φυσικά οι νοσοκόμοι δεν τον πίστεψαν, καλώντας την αστυνομία, που με την σειρά της κάλεσε το FBI. Και κάπου εδώ αρχίζει και ξετυλίγεται το κουβάρι της αρρωστημένης σκέψης του Cole.

Το FBI έκανε... φύλλο και φτερό το σπίτι του Cole, ανακαλύπτοντας κηλίδες από αίμα στο γκαράζ. Η έρευνα έφτασε σχετικά γρήγορα στην λύση του αινίγματος, καθώς ανακαλύφθηκαν ίχνη από εκρηκτική ύλη, κομμάτια δέρματος και πολλά ακόμα σύνεργα για την δημιουργία ενός αυτοσχέδιου μηχανισμού.

Και αν όλα αυτά δεν έφτασαν για να ενοχοποιήσουν τον Cole, βρέθηκε και ένα μισοκαμένο γράμμα, στο οποίο ανέφερε το σχέδιό του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θα πλησιάσω την σκηνή με τις σέξι μαζορέτες. Αποφάσισα πως δεν θα κοιτάξω πίσω, όποιες και αν είναι οι συνθήκες»!

Ακόμη και μετά από αυτό ο Cole επέμενε πως κούρευε το γκαζόν, το οποίο έξω από το σπίτι του φαινόταν πως δεν είχε κουρευτεί για μήνες.

Οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, κάποια από τις μαζορέτες να απέρριψε τον Cole, ο οποίος το πήρε πολύ πιο βαριά από όσο θα έπρεπε...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τουρισμός για Όλους: Αυτή είναι η επιδότηση ανά διανυκτέρευση

Σχετικές ειδήσεις