ΚΟΣΜΟΣ

Μπαμπάς φωτογραφίζει την 18 μηνών κόρη του σε... επικίνδυνες πόζες (pic)

Μπαμπάς φωτογραφίζει την 18 μηνών κόρη του σε... επικίνδυνες πόζες (pic)
Φώτο: instagram@steecrowley

'Η μήπως όχι;

Ο Stephen Crowley από το Δουβλίνο, είναι designer, έχει όμως ως χόμπι τη φωτογραφία.

Του αρέσει ιδιαίτερα να φωτογραφίζει την μόλις 18 μηνών κόρη του, Hannah και με τη βοήθεια του photoshop να δημιουργεί τις πιο απίστευτες πόζες.

Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες, η πρώτη του αντίδραση είναι να αναρωτηθεί πώς μπόρεσε να αφήσει το παιδί του να κάνει κάτι τέτοιο.

Είναι τόσο αληθοφανές το αποτέλεσμα που πολλές φορές δεν αναγνωρίζεις αν πρόκειται για προϊόν photoshop ή αν όντως ο μπαμπάς...τρελάθηκε.

Η μικρή, για παράδειγμα, φαίνεται να ακροβατεί στην τσουλήθρα ή να στέκεται στην άκρη της προβλήτας έτοιμη να πέσει στο νερό ή να πιάνει ένα από τα μαχαίρια στον πάγκο της κουζίνας!

Και μπορεί οι followers του Stephen Crowley να ξέρουν κάθε φορά που αναρτά νέα φωτογραφία της κόρης του στο Instagram, ότι δεν είναι πραγματική, ωστόσο ένα άχγος ...το έχουν για το που αρχίζει και που τελειώνει η δημιουργικότητα του καλλιτέχνη.

Η μικρή Hannah

Για την κόρη του Stephen Crowley πάντως αυτές οι στιγμές με τον μπαμπά της είναι από τις πιο διασκεδαστικές αφού πριν καλά χαρεί τα πρώτα της γενέθλια, διαγνώστηκε με μια σπάνια ανοσολογική διαταραχή που ονομάζεται HLH και πέρασε έξι μήνες κάνοντας χημιοθεραπείες ενώ ακολούθησε και μεταμόσχευση του μυελού των οστών.

Όπως εξήγησε ο μπαμπάς της μιλώντας στο Mashable, «επειδή χάσαμε πολλά φυσιολογικά πράγματα κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής της, τη φωτογραφίζω με κάθε τρόπο, ώστε να αναπληρώσω κατά κάποιο τρόπο το χαμένο χρόνο».

Γνωρίζει ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν απήχηση στο διαδίκτυο, στόχος του όμως είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το πρόγραμμα Be The Match - ένα μητρώο του μυελού των οστών που συνδέει όσους έχουν ανάγκη με πιθανούς δωρητές.

Θέλοντας να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών, ανέφερε ότι από τους 27 εκατομμύρια δωρητές, μόνο τρεις ήταν κατάλληλοι για την κόρη του!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Στις φυλακές Ελεώνα η 35χρονη - «Αποφάσισε να μιλήσει»