ΚΟΣΜΟΣ

Έκανε πλαστική στα 19 της - Σοκάρει το αποτέλεσμα (pics)

Έκανε πλαστική στα 19 της - Σοκάρει το αποτέλεσμα (pics)

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη η 19χρονη…

Να φτιάξει το πρόσωπό της στον πλαστικό χειρουργό αποφάσισε μια 19χρονη κοπέλα από την Αυστραλία αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς φανταζόταν.

Η νεαρή Σοφία Μαροκίν μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok αποκαλύπτοντας την «νέα της εμφάνιση».

Η διαδικασία, στην οποία υπεβλήθη ονομάζεται Kybella και αποτελεί μια μη χειρουργική τεχνική με ενέσεις, η οποία χρησιμοποιείται για την μείωση του υπερβολικού λίπους κάτω από το πηγούνι.

Δείτε την gallery:

Ωστόσο, η 19χρονη, κατέληξε με ένα εξαιρετικά πρησμένο και… τετράγωνο πρόσωπο.

Στο βίντεο, λέει: «Ναι, λοιπόν έβαλα μερικές βελόνες στο πρόσωπό μου. Η οικογένειά μου δεν έχει ιδέα τι έχω κάνει και τώρα θα δούμε πώς αντέδρασαν».

Όπως είπε: «Πολλοί άνθρωποι ρωτούν γιατί έκανα το πρόσωπό μου να μοιάζει με ορθογώνιο. Δεν το έκανα σκόπιμα. Δεν ήθελα να έχω ορθογώνιο πρόσωπο». Και συνέχισε: «Έκανα μια θεραπεία που ονομάζεται Kybella, η οποία αφαιρεί λίπος από το κάτω μέρος του προσώπου. Ο κόσμος συνήθως το κάνει για να απομακρύνει το διπλό σαγόνι. Στην περίπτωσή μου, υπήρχε πολύ λίπος που κάλυπτε το σαγόνι μου, γι’ αυτό και ήθελα να το αφαιρέσω. Για να δείχνει καλύτερο. Αυτό είναι όλο. Είναι ακόμα πολύ πρησμένο και μουδιασμένο, δεν το νιώθω».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Αθήνα απαντά στην Άγκυρα: Ανοίγει πυρ από Καστελλόριζο μέχρι Λιβυκό πέλαγος