ΚΟΣΜΟΣ

Μαντλίν: Προκαλεί ο δικηγόρος του Γερμανού παιδόφιλου - «Δεν είναι τέρας»!

Μαντλίν: Προκαλεί ο δικηγόρος του Γερμανού παιδόφιλου - «Δεν είναι τέρας»!

Μπορεί η οικογένεια ΜακΚάν να παρακαλάει για ένα σημάδι της τύχης της Μαντλίν, ωστόσο ο Κρίστιαν Μπρίκνερ κρατάει το στόμα του κλειστό.

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ παραμένει ο «νούμερο ένα» ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, ωστόσο ο δικηγόρος του τονίζει πως δεν είναι... τέρας, παρά το γεγονός πως έχει καταδικαστεί για βιασμούς και παιδεραστία!

«Οι δικαστικές Αρχές κατηγόρησαν τον πελάτη μου και τώρα προσπαθούν να διορθώσουν το λάθος τους, το οποίο προήλθε από έλλειψη αποδείξεων, με ότι αυτό συνεπάγεται. Τον βλέπω πολύ ήρεμο άνθρωπο και πολύ φιλικό στις συζητήσεις μας. Πάντα είναι πολύ ευχάριστος», δήλωσε ο Friedrich Fulscher για τον άνθρωπο που είχε συνολικά 8.000 γυμνές φωτογραφίες παιδιών σπίτι του!

Οι προκλήσεις του δικηγόρου του Μπρίκνερ, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί καθώς πρόσθεσε πως ο πελάτης του έχει κάθε δικαίωμα να μην πει το οτιδήποτε στις Αρχές, κάτι που δεν συνιστά σε καμία περίπτωση παραδοχή ενοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γερμανικές Αρχές υποστηρίζουν πως έχουν «αδιάσειστα στοιχεία» πως το 3χρονο κορίτσι έχει δολοφονηθεί.

Το τηλεφώνημα που «καίει» τον Μπρίκνερ

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 από το διαμέρισμα που έμενε στο Αλγκάρβε, ωστόσο φαίνεται πως ο Μπρίκνερ είχε γίνει... σκιά του 3χρονου κοριτσιού και της οικογένειά της.

Η γερμανική εκπομπή «Aktenzeichen XY… Ungelöst» παρουσίασε μια σειρά από αποδείξεις σχετικά με την δράση του Μπρίκνερ στο Αλγκάρβε. Η πλέον σοκαριστική λεπτομέρεια, ήταν πως ο Μπρίκνερ τηλεφώνησε από το τηλέφωνο ενός μπαρ μια ώρα περίπου, πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν. Λεπτομέρεια; Εκεί βρισκόταν η Μαντλίν και η οικογένειά της!

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ

«Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω αυτή την στιγμή, είναι πως υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες τηλεφωνικούχρόνου και μια κλήση που έγινε από τον ύποπτο από το ίδιο μπαρ», δήλωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Rudi Cerne στο Focus.

Παράλληλα, οι γερμανικές Αρχές επιμένουν στο σενάριο πως η Μαντλίν είναι νεκρή, έχοντας, όπως τονίζουν, στην κατοχή τους αδιάσειστα στοιχεία που στηρίζουν τον ισχυρισμό τους.

Μάλιστα, έχουν κοινοποιήσει μέσω δυο επιστολών στην οικογένεια ΜακΚάν τις οποίες η Βρετανική Αστυνομία δεν παρέδωσε έγκαιρα!

Πάνω από 8.000 φωτογραφίες βρέθηκαν στο κρησφύγετο του παιδόφιλου

Γερμανός εισαγγελέας μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε πως βρέθηκαν 8.000 φωτογραφίες σε κρησφύγετο του Γερμανού παιδόφιλου Κρίστιαν Μπρίκνερ, του βασικού υπόπτου της υπόθεσης εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν.

Ωστόσο οι αρχές δεν έχουν ακόμη στην κατοχή τους κάποιο αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο που να αποδεικνύει πως ο Μπρίκνερ απήγαγε το τότε 3χρονο κοριτσάκι.

Μέσα στο σπίτι Μπρίκνερ, το οποίο βρίσκεται σε βιομηχανική περιοχή του Μπραουνσβάιγκ, οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν πάνω από 8.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και δεκάδες usb sticks.

Αυτό που έχει πλέον μεγάλη σημασία είναι η μάχη που δίνουν οι εισαγγελικές Αρχές να συνδέσουν τον Μπρίκνερ με την εξαφάνιση της Μαντλίν καθώς ο παιδόφιλος έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης καθώς έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του για διαφορετικό αδίκημα.

Οι γονείς της Μαντλίν

Σημειώνεται πως ο Μπρίκνερ εκτίει ποινή φυλάκισης επτά ετών για βιασμό μιας 72χρονης γυναίκας το 2005. Ο ίδιος έχει αρνηθεί τη συμμετοχή του στην εξαφάνιση της Μαντλίν και δεν έχει δεχτεί ακόμα κατηγορίες για την εξαφάνιση ή τον θάνατό της.

Την ίδια ώρα, Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν εκ νέου τις προηγούμενες ημέρες πως έχουν «ισχυρές αποδείξεις» ότι η για χρόνια αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή.

«Δεν έχουμε το σώμα και κανένα μέρος του σώματος του παιδιού, αλλά έχουμε αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξουμε ότι ο ύποπτός μας σκότωσε τη Μαντλίν ΜακΚάν», αποκάλυψε ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Ουόλτερς σε αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή.

Ερωτηθείς εάν κάποια από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο σπίτι του Μπρίκνερ, ήταν του μικρού παιδιού, ο Ουόλτερς είπε: «Προς το παρόν, δεν μου επιτρέπεται να το σχολιάσω, οπότε δεν μπορώ να πω αν υπάρχουν φωτογραφίες ή δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Μαντλίν».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε