ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτή είναι η μυστική κρύπτη που είναι θαμμένη - Δείτε εικόνες

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτή είναι η μυστική κρύπτη που είναι θαμμένη - Δείτε εικόνες

Έχουν περάσει 23 χρόνια από τον θάνατο της «πριγκίπισσας του λαού», με τους μύθους γύρω από το όνομά της να είναι άπειροι.

Ο θάνατός της βύθισε στο πένθος όλο τον πλανήτη. Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα άφησε την τελευταία της πνοή στο Παρίσι ωστόσο ο θάνατός της δεν είναι μόνο αυτός που καλύπτεται από μυστήριο αλλά και η ταφή της.

Στις 6 Σεπτεμβρίου έγινε η ταφή της στο κέντρο του νησιού στην λίμνη Οβάλ στο Althorp, όπου μεγάλωσε.

Σύμφωνα όμως με τις θεωρίες συνωμοσίας, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, δεν βρίσκεται εκεί αλλά στην εκκλησία St.Mary's στο Brington, στο προσωπικό θησαυροφυλάκιο που διατηρεί η οικογένεια Spencer.

Αυτό που ενισχύει τις απόψεις σχετικά με τον τόπο ταφής είναι πώς την εποχή που σκοτώθηκε η Νταϊάνα, στο θησαυροφυλάκιο άνοιξε μια τρύπα η οποία καλύφθηκε με φρέσκο τσιμέντο.

Η κρύπτη επίσης έχει απίστευτα πολλά μέτρα ασφαλείας, από λουκέτα έως... συναγερμούς και ανιχνευτές κίνησης!

Στο συγκεκριμένο θησαυροφυλάκιο βρίσκονται οι στάχτες όλων των γενιών Spencer, ακόμη και του πατέρα της Νταϊάνα, Τζον, ο οποίος πέθανε το 1992 από ανακοπή.

Οι φήμες για την αλλαγή στον τόπο ταφής της Νταϊάνα ξεκίνησαν αμέσως μετά τον θάνατό της καθώς οι κάτοικοι του μικρού χωριού του Brington, ανέφεραν πως υπήρχε μια... περίεργη δραστηριότητα πριν και μετά την κηδεία, στο παρεκκλήσι.

Δείτε τις απίστευτες εικόνες μέσα από την κρύπτη:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αγιά Σοφιά: Οι θρύλοι και οι προφητείες που… τρέμουν οι Τούρκοι!