ΚΟΣΜΟΣ

Μαντλίν: Οι αστυνομικοί είναι σίγουροι - Εκεί βρίσκεται το πτώμα

Μαντλίν: Οι αστυνομικοί είναι σίγουροι - Εκεί βρίσκεται το πτώμα

Ραγδαίες οι εξελίξεις.

Η πορτογαλική αστυνομία είναι πλέον σίγουρη για το πού είναι το πτώμα της Μαντλίν Μακάν καθώς συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή Vila do Bispo.

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως θα συνεχιστούν οι έρευνες σε άλλα 20 πηγάδια, σε ένα εκ των οποίων, σύμφωνα πάντα με τις Αρχές, βρίσκεται η σορός της Μαντλίν. Μάλιστα, το σύστημα των πηγαδιών οδηγεί σε φρεάτια, τα οποία θα ερευνηθούν ενδελεχώς.

Οι ερευνητές της αστυνομίας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η Μαντλίν κατέληξε σε ένα από τα πηγάδια, είτε ζωντανή, είτε νεκρή, από τον απαγωγέα της και βιαστή της, Κρίστιαν Μπρίκνερ.

«Είναι μια περίοδος αγωνίας και πόνου. Η οικογένεια δεν έχει καμία απολύτως ιδέα για τα στοιχεία που αναφέρει η αστυνομία, πως η Μαντλίν είναι νεκρή. Δεν έχουν καμία ενημέρωση για το τι συνέβη», σχολίασε μέλος της οικογένειας Μακάν.

Από την άλλη, η εφημερίδα Sun, επικαλείται πηγές από την πορτογαλική αστυνομία: Είναι σχεδόν απίθανο να είναι τα τελευταία πηγάδια αυτά που ερευνήθηκαν. Ήταν τα πιο κοντινάστο σπίτι του Μπρίκνερ. Θα ελεγχθούν 20 ακόμα».

Βρέθηκαν στοιχεία που ενοχοποιούν τον Μπρίκνερ

Από το απόγευμα της Παρασκευής στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας για τον εντοπισμό της σορού της μικρής Μαντλίν.

Οι έρευνες της πορτογαλικής αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί σε μία περιοχή πολύ κοντά στην παραθεριστική πόλη όπου είχε εξαφανιστεί το μικρό κορίτσι, καθώς και στα πηγάδια που βρίσκονται εκεί.

Στην περιοχή Vila do Bispo, μία περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών από την Πράϊα ντα Λούζ, εκεί που εξαφανίστηκε η μικρή Βρετανίδα, υπάρχει τις τελευταίες ώρες μεγάλη κινητικότητα.

Στις έρευνες, σύμφωνα με την Sun, συμμετείχαν ειδικοί διασώστες της πυροσβεστικής αλλά και έμπειροι δύτες οι οποίοι εξέτασαν εξονυχιστικά τα πηγάδια.

Αυτή τη φορά και οι πορτογαλικές Αρχές επικαλούνται αδιάσειστα στοιχεία για να αποδείξουν πως ο Κρίστιαν Μπρίκνερ ευθύνεται για τη δολοφονία της Μαντλίν, η οποία είναι εξαφανισμένη από τον Μάιο του 2007.

Ο Μπρίκνερ παραμένει κρατούμενος σε φυλακή στη Γερμανία όπου εκτίει ποινή 21 μηνών για εμπόριο ναρκωτικών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ψάχνεις για αυτοκίνητο; ΕΔΩ θα βρεις με 150 ευρώ - Όλη η λίστα (pics)