ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Δείτε την ντροπιαστική ανάρτηση της Dua Lipa - «Oνειρεύεται» την… Μεγάλη Αλβανία

Σάλος: Δείτε την ντροπιαστική ανάρτηση της Dua Lipa - «Oνειρεύεται» την… Μεγάλη Αλβανία

Η ανάρτηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις...

Σάλο έχει προκαλέσει μια άκρως εθνικιστική και διαχαστική ανάρτηση της πασίγνωστης τραγουδίστριας Dua Lipa.

Η διάσημη, Αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια… ανέβασε τις σελίδες της στο Instagram και στο Twitter με την σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» η οποία καλύπτει σερβικά αλλά και ελληνικά εδάφη αποκαλύπτοντας, ξεκάθαρα, τις σκληρές εθνικιστικές της πεποιθήσεις.

Η σημαία, που είχε εμφανιστεί και το 2014 κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία, είναι πλαισιωμένη από από τις φωτογραφίες του ιδρυτή του Αλβανικού κράτους Ισμαήλ Κεμάλι και του Αλβανού πολεμιστή Ίσα Μπολετίνι, πρωτοστάτη στον ανταρτοπόλεμο κατά της Σερβίας.

Δείτε την gallery:

Συνοδεύεται δε από τη λέξη «Αυτόχθονες» που σημαίνει πως θεωρούν ότι όλες οι περιοχές που εμφανίζονται στον εν λόγω χάρτη ανήκουν στους Αλβανούς. Ο χάρτης αυτός «φτάνει» μέχρι τη Θεσπρωτία, ενώ περιλαμβάνει και την Κέρκυρα.

Όπως ήταν φυσικό η απαράδεκτη αυτή ανάρτηση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πολίτες όλου του κόσμου οι οποίοι καταγγέλλουν την τραγουδίστρια για ακραίο εθνικισμό.

Η Dua Lipa είναι 25 ετών, γεννήθηκε στο Λονδίνο και έχει καταγωγή από το Κοσσυφοπέδιο. Οι γονείς της έφυγαν από το Κόσοβο στις αρχές του '90. Η νεαρή τραγουδίστρια έχει αποκτήσει διεθνή φήμη, έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία στη μέχρι τώρα καριέρα της, ενώ φέτος κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Future Nostalgia».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μενεγάκη «ανέβασε» αυτή τη φωτό με μαγιό στα 51 της - Δείτε τι προκάλεσε!