ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει πασίγνωστος παρουσιαστής! «Κανένας πατέρας δεν πρέπει να θάβει τα παιδιά του»

Συγκλονίζει πασίγνωστος παρουσιαστής! «Κανένας πατέρας δεν πρέπει να θάβει τα παιδιά του»

Η συγκινητική δημοσίευση του παρουσιαστή στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook

Με ένα μακροσκελές κείμενο στα social media, ο Λάρι Κινγκ (Larry King) μίλησε για τον ξαφνικό χαμό των δύο παιδιών του και τον πόνο βιώνει τις τελευταίες ημέρες. Την περασμένη Πέμπτη, η μοναχοκόρη του, Chaia King, άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ενώ τρεις εβδομάδες πριν, έφυγε αιφνίδια και ο 65χρονος γιος του, Andy King.

«Με λύπη και την κατακερματισμένη καρδιά ενός πατέρα επιβεβαιώνω την πρόσφατη απώλεια των δύο παιδιών μου, Andy King και Chaia King. Και οι δύο ήταν καλές και ευγενικές ψυχές και θα μας λείψουν πολύ» έγραψε στην αρχή του ποστ του ο Κινγκ και πρόσθεσε: «Ο Andy πέθανε απρόσμενα από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου και η Chaia στις 20 Αυγούστου λίγο καιρό αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο. Η απώλειά τους μοιάζει εκτός πραγματικότητας. Κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να θάβει το παιδί του».

Δείτε την gallery:

«Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστώ για τα θερμά και συμπονετικά σας λόγια. Σε αυτές τις στιγμές χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ιδιωτικότητα για να κλείσουμε τις πληγές μας. Σας ευχαριστώ που το σέβεστε αυτό» κατέληγε στο κείμενό του ο Λάρι Κινγκ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέες φήμες ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα - Τι συμβαίνει με την υγεία του;